Monica Bellucci: “Kako negujem svoju kosu”Glumica Monica Bellucci je jedna od najlepših žena na svetu. Zanosna pedesetogodišnja glumica se može pohvaliti licem, pa da ne preterujemo, tridesetogodišnjakinje. akođe i predivnom dugačkom kosom koju marljivo neguje kako nam je i sama priznala. Već dugo godina nosi tamniju braon kosu po kojoj je i ona sama postala prepoznatljiva. Monica je prirodni tip žene koja ne voli da radi neke velike eksperimente sa bojanjem, šišanjem ili stilizovanjem kose. Kada se navikne na jedan izgled koji voli, onda se drži toga.

Monica nam je otkrila tajnu tako sjajne tamno braon kose. Magični trik leži u maslinovom ulju. Kako sama kaže, bez maslinovog ulja ne ide nikud. Stavlja ga na kosu, drži na kosi par sati, pije ga. Monica je takođe uverena da pranje svaki dan kose šteti kosi, jer kosa gubi potrebne masti. Otkrila nam je da kosu pere dvaput nedeljno i da čak i šampon razblažuje kako se hemijska koncentracija što postoji u svim šamponima, nebi reagovala štetno na njenoj kosi.

Što se tiče friziranja, najčešće se ne fenira nego prirodno suši već ravnu dugu kosu. A kad su frizure u pitanju, samo ako je to potrebno radi snimanja ili nekih gala događaja i prijema.

monica bellucci

Nastavite Čitati:
Najbolji Šamponi Za Suvo Pranje Kose Na Našem Tržištu

Šta je šampon za suvo pranje kose i kako deluje Šamponi za suvo pranje kose rade na bazi alkohola i Pregledaj

5 Najboljih Regeneratora (Balzama) Za Kosu Na Našem Tržištu
najbolji regenerator za kosu

Regenerator za kosu je kozmetički proizvod koji sprečava: PucanjeOštećivanjeIsušivanjekrzanje kose Kako regenerator (balzam) za kosu deluje na vlasište Vlas se PregledajOdgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *