SWAG Novi trend u šišanju koseLob ili long bob je dugo bio glavni trend u šišanju kose i viđali smo pregršt poznatih faca sa lob frizurom. Da se prisetimo lob ili long bob, su dugačke bob frizure sa naglašenom volumenom i blagim talasima. Najpopularnija Američka starleta Kim Kardashian je postala prepoznatljiva sa lob bob frizurom i dugo se nije odvajala od tog trenda.

Šta je swag ošišana kosa?

Swag ošišana kosa je kosa koja mora da ima guste “debele šiške”, i kosu sa stepenovima koja je uvijena i kojoj je naglašen volumen. Suki Waterhouse, Alexa Chung, Behati Prinsloo su neke od zvezda koje su prve počele da nose swag koji je apsolutni hit za narednu godinu. Od naših domaćih poznatih ličnosti izdvajamo Bojanu Barović i Antoninu Petković kao nositelje ovog trenda.

Swag frizura kao naslednik boho stila

Swag frizura je naslednik boho stila. Kosa nastavlja da se nosi raštrcano, lepršavo i pomalo hipijevski. Urbanu garderobu koja ima pregršt detalja poput izderanih farmerica ili zanimljivih lanaca možete da pridodate ovom stilu.

swag swag2

Nastavite Čitati:
Najbolje frizure za starije žene preko 40
frizure za starije dame zene

Frizure za starije dame koje žele da izgledaju dobro Samo zato što ste prešle četrdeset godina ne znači da se Pregledaj

30 Najlepših Bob Frizura
bob frizure

Šta su bob frizure? Kratka kosa se nosi i u narednoj godini sa par novih varijacija na dosadašnji bob. Bob PregledajOdgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *