Crveni burgundy ombre1Ombre kolori su kao što ste verovatno i videli jako popularni. Ombre ne mora nužno da bude vezan samo za plavu kosu. Ombre kolori mogu da se rade i sa nekim vatrenim bojama, poput crveni burgundy ombre trula višnja. Danas ćemo se pozabaviti korak po korak instrukcijama kako napraviti ovaj predivni crveni ombre kolor na prirodnoj kosi.

Devojka na kojoj smo radili transformaciju je mlada žena sa srednje tamnom kosom nivoa tamnoće (5,6) sa svetlijim krajevima. Njene zelene oči i tamne guste obrve su nam dale ideju da joj potamnimo koren kose a krajeve obojimo u predivni vatreni crveni ton, koji će joj dati jednu osvežavajuću transformaciju.

– Dužina kose je do grudi
– Kosa je stepenasta

Pogledajmo kako će izgledati transformacija u crveni burgundy ombre!

2

Podelite kosu na cik cak sekcije po celoj glavi kao na slici.

3

Počećete postupak sa zadnje strane gde je najhladnija zona. Zamutite posvetljivač sa 30 volumen hidrogenom. Kosu tapirajte do pozicije otprilike do pola pramena gde ćete mazati posvetljivač. Kosa se tapira da bi se ublažio prelaz i da prelaz nebi bio ravna crta, nego nepravilan i blendovan.

4

Dobro natopite kosu kako bi posvetljivač došao do svake dlake.

5

Prelaskom na stranu, nastavite da uzimate cik cak nepravilne sekcije, i tapirajte ih pre mazanja.

6

Nakon što ste poredali sa strane, radite završnu gornju kapu

7

Dobili smo dovoljnu svetloću krajeva kose. Sad prelazimo na farbanje krajeva u crvenu burgundy boju a koren ćemo potamniti na nivo (3) tamnoće sa prirodnom bojom 3.0.

8

Krajeve ćete bojati tako što ćete gornju kapu farbati sa ChromaSilk 6.5 + Zero Lift razvijačem, a donji deo posvetljene kose, znači sve sekcije okolo sa ChromaSilk 7.5 + Zero Lift razvijač.

Ovako ćete dobiti predivna dva nijansirana tona burgundy crvene boje kose.

9

Kosu šamponirajte dvaput i onda stavite pojačivač crvene boje ukoliko ga imate, ili masku za kosu sa crvenim tonom.

10

Ovako to predivno izgleda na kraju. Devojka koja nije imala nikakvu atraktivnu notu na kosi, dobila je kolor za kojim ćete se definitivno okrenuti. Ovaj kolor i nivo tamnoće kose definitivno odgovara njenim očima i tamnim obrvama.

 

Nastavite Čitati:
Bijela Boja Kose

Veoma neobična i pomalo avangardna boja kose. Jako rijetko ćemo vidjeti mlađu osobu kako nosi totalno bijelu kosu. Za bijelu Pregledaj

(Preporuka) Pramenovi: Crvena podloga sa bakarnim pramenovima

Crvena paleta boja odiše jednom svežinom i jarkim bojama koje pojačavaju boju tena i naglašavaju oči. Žene sa zelenim i PregledajOdgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)