(Preporuka) Pramenovi: Crvena podloga sa bakarnim pramenovima60b1817a003115f83dc04ef5e4dc74c9

Crvena paleta boja odiše jednom svežinom i jarkim bojama koje pojačavaju boju tena i naglašavaju oči. Žene sa zelenim i plavim očima veoma dobro znaju da nose crvene nijanse i retko kad se uopšte odlučuju za farbanje u drugu boju. Crvene i bakarne nijanse su nijanse jeseni i proleća kada se sva priroda oslikava u sličnim nijansama. To je vreme kad trebate razbiti monotoniju nekim dobrim pramenovima i farbanjem u nekakve crvene tonove palete boja.

Veliki broj žena voli crvene tonove ali nemaju ideju koje bi nijanse pramenova i podloge povezale kako bi to bilo lepo istonirano i ukusno. Za danas smo vam pripremili jednu predivnu kombinaciju srednje tamne crvene podloge i bakarnih pramenova. Ako vam se takođe sviđa i kako je pšišana kosa u pitanju je slojeviti paž sa kosim stranama veoma agresivno ukošenim. Razdeljak je podeljen na stranu i šiške su takođe u visini nosa, stepenovane i pomalo istanjene da bi što lepše padale.

Uzmite za savet da kada budete heklali pramenove pri deo šiški do lica stavite u svetliju nijansu i tako ćete dobiti efekat da kada klijent odma sebe pogleda ima jednu svetliju otvarajuću nijansu odma pri licu.

Postupak:

Podloga je petica prirodna sa dodatkom mahagonije i crvenog korektora. Ako klijent već ima takvu podlogu i farbate mu samo izrast onda možete pramenove raditi i uporedo sa farbanjem izrastka. Ako idete iz neke druge boje prvo sredite poglogu pa onda radite pramenove na suvu kosu. Pramenove ne morate raditi sa agresivnim postotkom hidrogena. Sa nivoa tamnoće (5), izvucite samo tri tona na nivo (8) kako je na slici. Kada ste isheklali pramenove, uzmite bakarni preliv nivoa (8), znači nijanse boje vi odaberete a da su nivo svetloće (8) i nećete pogrešiti. Mi volimo da koristimo 8.44 recimo za primer ali se ne morate striktno držati toga. Ovaj posao je ipak umetnost pa dajte sebi na volju da malo vi kreirate tonove na kosi.

To bi bilo to. Nadamo se da vam se sviđa naš predlog ove sedmice i da ćete probati ovu kombinaciju boja.

Nastavite Čitati:
Bijela Boja Kose

Veoma neobična i pomalo avangardna boja kose. Jako rijetko ćemo vidjeti mlađu osobu kako nosi totalno bijelu kosu. Za bijelu Pregledaj

12 Najboljih i najbolje urađenih ombre kolora svih vremena

Ombre još uvek dominira svetskom scenom, modnim pistama, holivudom i muzičkim svetom. Nagledali smo se raznih ombre varijanti na raznim PregledajOdgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)