Revlon: 60 dana zdrava i sjajna boja pomoću nutri kolor kreme



Nutri kolor kreme su osmišljene kao čuvar vaše boje i sjaja tokom meseca do sledećeg farbanja. Svim ženama je uvek zadavalo probleme ispiranje boje za kosu i taman nekoliko sedmica posle farbanja to više nije ista boja sa kojom ste izašli od frizera. Crvene nijanse su daleko najneotpornije na ispiranje i crvenokose devojke znaju o čemu pričamo i sa čime se one svakodnevno bore. Nutri kolor pojačivači boje su revolucionarno sredstvo da kosu ne izlažete čestim farbanjima a da vam boja ostane postojana do sledećeg farbanja.

Kako se koriste nutri kolor kreme?

Nutri kolor kreme se nanose bez hidrogena i apsolutno su blage prema kosi. Nanose se na kosu pre pranja i dobro bi bilo da ih držite najmanje dvadeset minuta pre nego što isperete. Uzete i istisnete sebi u ruku nutri kolor kremu i natrljate je i razložite kroz celu kosu. Kada ste to uradili sačekate najmanje dvadeset minuta i onda kosu operete. Preporučljivo je da otprilike svako treće pranje nanesete nutri kolor kremu i nemate potrebe to raditi češće.

Koji pojačivači boja su nam na raspolaganju?

Na raspolaganju su nam razne boje iz palete a baziraćemo se na Revlon proizvođača i prezentovaćemo vam njihov katalog.

Img

Na slici vidite veliki izbor nutri kolor krema za kosu. Sad ćemo vam dati par saveta kako da svojim klijentima objasnite kako lako mogu sami da ne dolaze kod vas istonirati svoju kosu.

Vi im preporučite i prodate nutri kolor kremu koja će tonirati njihovu boju i pojačati je. Mnoge žene imaju problem sa žutilom pramenova koje urade, a kao što vidite u paleti boja, imate mnogo nijansi za ubijanje žute boje i toniranje takvog tipa kose. White platinum, white beige su neke od tih.

Primer zdravijeg izgleda ose posle kreme

revdye

Nastavite Čitati:
Olaplex: Revolucija u posvetljivanju kose

Mnoge brinete i tamnopute žene nikad nebi ni pomislile da idu u svetlo plavu boju kose do sad. Olaplex je Pregledaj

Revlon Uniq One: Maska Sprej za obnavljanje kose
revlon uniq one

Revlon uniq one je sprej maska za oštećenu i neposlušnu kosu koja vas ne sluša, koja vas nervira, koju bi Pregledaj



Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)