5 Boja kose za kojima ćemo se definitivno okrenutiSigurno vam se desilo da devojka iz tramvaja ili sa ulice ima neverovatno dobru boju kose. Okrećete se za njom, tudite se da odmerite koja je to boja kose. Hrabre devojke dosta eksperimentišu sa bojama kose pa tako nađu i sebi idealnu boju na kojoj se zadrže dugo. Danas ćemo govoriti o neobičnim i jako lepim i negovanim bojama kose koje se ne viđaju baš svakodnevno. Možda baš vam mi damo poticaj i snagu da napokon obojite svoju kosu u neku od atraktivnijih boja nakon čitanja ovog članka. Trudimo se da vam budemo zanimljivi pa pređimo na izbor pet boja kose za kojima ćete se siurno okrenuti na ulici, u tramvaju, tržnom centru…

Purple kosa

purple

Pomalo ekstravagantno složićete se, ali baš ove godine modni trendovi stavljaju za moderne sve boje iz paljete ljubičastog patlidžana. Ako nas pitate, veoma neobično i svojstveno. Sigurno bi se za vama okrenuli i pitali vas za farbu..

Boja ruže – prljavo roze

ruza

Ovo je veliki hit ove godine. Ova boja kose je doživela neverovatnu slavu kroz velika vrata holivuda. Glumice su poludele za ovom bojom. Ovo je takođe još jedna boja kose za privući znatiželjne poglede.

Siva boja kose

siva

Siva boja kose je još jedan bum ove godine. Sigurno ćete misliti da se radi o starijim sedim osobama? Varate se u tome, ovo je postalo moderno kod mladih devojaka.

Bakarna boja kose

narr

Bakarna boja uvek pleni pažnju pogotovo ako je sjajna boja i ako je negujete. Bakarne boje kose spadaju u najpoželjnije zimske boje, tako da vam ovu promenu preporučujemo u jesenje doba godine.

Ombre u bojama

vvvvv

Ombre u raznim bojama je takođe hit ove godine. Takvi kolori su zadnji trend tako da ćete imati upečatljivu i modernu frizuru.

Nastavite Čitati:
Bijela Boja Kose

Veoma neobična i pomalo avangardna boja kose. Jako rijetko ćemo vidjeti mlađu osobu kako nosi totalno bijelu kosu. Za bijelu Pregledaj

(Preporuka) Pramenovi: Crvena podloga sa bakarnim pramenovima

Crvena paleta boja odiše jednom svežinom i jarkim bojama koje pojačavaju boju tena i naglašavaju oči. Žene sa zelenim i PregledajOdgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)