Moderna klasična muška frizura za leto 2015!Muške frizure evoluiraju kao i ženske iz godine u godinu i raznim varijacijama na oblike kose, dobijaju nove dimenzije. Naš tim se potrudio da uradi jedan video na temu moderne muške frizure ali više klasične sa ne previše modnog preterivanja i grubih linija. Karakteristike ove muške frizure koju ćemo vam pokazati su, umerenost i lagane linije na glavi, bočne strane sa laganim blendovanim prelazom i kosa lagano zalizana u stranu. Takođe ćete primetiti kako smo ostavljanjem malo više kose na zadnjem profilnom delu naglasili lep oblik glave modela.

vid

Muškarcima koji ne vole preterane i ekstravagantne muške frizure će se svideti ovaj primer ukusne, elegantne i moderne klasične muške frizure za 2015.godinu. Ako ćemo se osvrnuti na svetske zvezde, ovakvu frizuru je nedavno pokazao i Nelson Ryan, poznati Holivudski glumac.

Instrukcije za šišanje ove frizure:

– Sa strane smo koristili 3mm češalj za mašinicu.
– Prelaz sa 3mm, smo koristili 4mm, 6mm, 9mm češljeve.
– Gornju kapu glave smo veoma malo šišali i kosa na gornjem delu glave je ostala na oko 8-10 cm.
– Rub vrata smo finiširali sa brijačem kako bi to pedantno izgledalo.
– Gel koji smo koristili je “Gummy” profesionalni muški gel koji provereno ne pravi perut i ne kruti previše kosu.

Nadamo se da ćete uspeti ponoviti ovu frizuru na svom modelu, pomoću našeg video tutorijala. Za sve nejasnoće, javite se našem timu uz pomoć kontakt forme i rado ćemo vam objasniti nedoumice koje imate u izradi ove frizure. Pratite naš YouTube kanal i naučite još mnogo raznih frizura, kako da ih sami napravite korak po korak.

Nastavite Čitati:
Najmodernije muške frizure za 2015!

Muške frizure i stil su otišli u smeru puštanja brade zajedno sa kosom i u smeru velikih razlika između ošišane Pregledaj

Par saveta za frizere koji žele da usavrše muško šišanje

Muške frizure su nauka za sebe i većina salona je opredeljena za samo muške frizure, brijanja brade i oblikovanje iscrtavanje PregledajOdgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)