Ženske frizure sa izbrijanom glavom na kratkoŽenske frizure ove godine

Ove godine dominira jedan neobičan trend šišanja na super kratko. Videli smo da je u poslednjih nekoliko godina kratka kosa postala iyuyetno popularna – od lob dužine kose do grudi, pa sve kraće do vilične kosti, pa izbrijana strana, da bi sad došli do totalno izbrijane glave obojane u plavo. Taj trend je započela kontroverzna starleta Amber Rose, koja je po profesiji striptizeta a proslavio ju je upravo njen kontroverzni stil. Začetnica je parade ponosa striptizeta popularno zvan ” Slut Walk” koji se svake godine održava u Kaliforniji. Amber je preokrenula žensku modu u Americi za trista šezdeset stepeni prema avangardi.

Amber Rose: Ženske frizure sa blajhanom plavom kosom

ženske frizure
Amber Rose : Ženske frizure

Da li vam pristaje ovakva frizura

Na ovo pitanje će vam najbolje odgovoriti iskusan frizer. Žene inače imaju malu glavu pravilnog oblika kojoj jako lepo pristaje kratka kosa. Konsultujte se sa profesionalcem i promenite svoj lični opis u svetskom stilu ovog leta. Pristaje li vam neka od žesnkih frizura koje vidite kod nas na magazinu? Nikada nećete saznati ako ne probate. Koliko god mi vama dali karakteristika i definicija, uvek ostaje ona stara proverena, a to je da se sami uverite i probate neku frizuru iz prve ruke. Ovakve drastične promene kao izbrijavanje glave na kratko zahtevaju nekakvu pripremu. Odsecite prvo kosu na neku kraću dužinu, ali ne odmah skroz do glave. Ovako ćete se privići na kratko te vam nagla promena na bukvalno ‘ćelavo’ neće toliko teško pasti.

ženske frizure
Izbrijana kosa veoma lepo pristaje ženama poreklom sa Afričkog kontinenta

Oblici lica

Ako imate srcolik oblik lica kao Amber, definitivno vam preporučujemo šišanje na kratko. Ali ako je vaš oblik veoma duguljast ili kvadratast, možda ovo ipak i nije dobra ideja za vas. Oblik lica je veoma bitan kada želite da ustanovite da li će vam promena dužine kose pristajati dobro.

ženske frizure
Dugački oblik lica

Čitajte više: Kratke frizure za nositi ove godine

Nastavite Čitati:
Frizure za Kratku Kosu

10 frizura koje će vam ulepšati dan i možda vas nagovoriti da se ošišate! Frizure za kratku kosu; Kratka kosa Pregledaj

Ležerno i Svečano: Frizura za Svaku Priliku

Mladalačke frizure ne zahtjevaju previše laka, previše haube. Danas pogotovo kad se nosi ulični i ležerni stil frizeri su ti PregledajOdgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)