Frizure za maturu: Lepota je jednostavnost!Frizure za maturu : Šta se to nosi ove godine na maturi?

Frizure za maturu ove godine stavljaju akcenat na jednostavnost. Ove godine minimalizam je u modi. Budi minimalistički sređena sa jednobojnom haljinom i veoma laganom koktel frizurom ili puštenom kosom!

Želiš li ti da budeš kraljica mature? Onda si definitivno na pravom mestu da dobiješ ideju koju frizuru da odabereš za sebe. Frizura je pola stajlinga, pa tako bi tu polovinu stajlinga trebala da napucas i da budeš najlepša tamo.

Maturska slika ostaće na tvom ormaru večno, ostaće na policama škola i za tu sliku definitivno treba da budeš u svom najboljem svetlu. Pokazaćemo ti  šta se vrti po svetskim scenama tako da bi sama mogla da imaš ideju kada odeš kod frizera. Šta i kako i uz koju haljinu.

Šiške do brade sa pramenovima

frizure za maturu
frizura za maturu

Sa ovakvim tipom haljine definitivno ide romantičan tip frizure. Ako su vam šiške dugačke, i želeli ste neku promenu, ovo je izbor koji će definitivno pokupiti par komplimenata. Ova promena kada odsečete šiške će vam definitivno dobro doći da napravite nisku punđu i frizuru za maturu.

Bujna kosa i maturalna frizura

frizure za maturu
frizure za maturu

Bujna kosa je oduvek poštovana i cenjena, te biste je onda trebali i naglasiti krupnim talasima koju su negde nevidljivo nazad pokačeni a šiške se lagano i romantično spuštaju na vaše lice. Ova fotografija vam može dati i ideju kako da profesionalno uslikate sebe i svog maturalnog pratioca i kako da vam frizura izađe u prvi plan.

Puštena kosa sa blagim prelomom

frizure za maturu

Puštena kosa je uvek in. Blago prelomljena ali lepo nalakirana i zalizana da vam male dlačice ne strše na sve strane. Možete čak uneti u kosu i neki proizvod za mekoću i sjaj kako bi blistali na fotografijama.

Ova pletenica je in

frizure za maturu

Ova pletenica je veoma tražena ove godine. Raščešljani talasi sa ovakvom pletenicom će definitivno upasti u prvi plan.

Ispeglana kosa – minimalizam

Podeljena kosa na stranu i veoma lepo ispeglana je super jednostavni minimalizam. Minimalizam i prirodnost je in, zato ako niste ljubitelj glamuroznih frizura, ovo je odabir za vas.

Nastavite Čitati:
30 Predivnih Frizura za Venčanje
frizure za venčanje

Koje su najlepše frizure za venčanje? Talasi na kosi sa kosom podeljenom na stranuPunđe, niske i visokeDuga kosa sa laganim Pregledaj

Ovog Leta Isprobajte Bujni Konjski Rep – 15 Frizura!
elegantno zalizan rep

Bujni konjski rep je frizura koju možete da napravite veoma lako i nosite svaki dan. Ako ste osoba koja ne PregledajOdgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *