10 Frizura za devojke koje žele nešto drugačije“Uvek sam želela da budem drugačuja, posebna, inovativna. Uvek sam htela da se ljudi oko mene pitaju gde pronalazim toliku inspiraciju. Uvek sam želela da se oblačim drugačuje, da nosim drugačiju frizuru koju ne vidite na svakoj devojci koja hoda po glavnom bulevaru našeg grada.”

Ovo je vreme neobičnosti i drugačijeg i interesantnijeg stila od samog klišea. Ako ste uvek mislili da bi bilo dobro da se posavetujete o tome šta je to što niste nikada probali, pregledajte našu galeriju. Mi imamo super fantastičnih deset frizura koje se ne viđaju baš na svakome, koje su neuobičajene i posebne.

Blago stepenasti bob

Veoma neobavezan, nezačešljan i divlji bob koji odiše new age stilom današnjih trendsetera u svetu.

Šiške koje pokrivaju oko

Veoma interesantno nošenje šiški u stanu. Takođe jedna neobavezna frizurica koju je veoma lako održavati. Obratite pažnju na nijansirane pramenove koji daju dubinu kosi.

Avangarda koja se nosi

Veoma kratke šiške i debelo odrezana kosa do iznad brade. Ovo ne može svako da nosi. Ova simetrija i geometrijsko šišanje je za prave ljubitelje nečega totalno posebnog.

Retro pin up stil

Svetal ten, jaka tamna ili vatrena boja kose i haljina u tom stilu. Prava ste diva retro izgleda. Ovo je veoma lako za kopirati. Ispeglane šiške a kosa uvijena na staromodne viklere. I eto, prava ste diva prošlog veka! Retro se sada itekako poštuje u svetu mode.

Afro dama

Ne morate da se nervirate što nikada niste imali urednu frizuru zbog vaše divlje, kovrdžave kose. Evo rešenja. Afro se sada itekako ceni. Izgledaćete svetski i neobično!

Modna trendseterka

Zgužvana kosa sa ombre pramenovima i neobavezno tvrdo odsečenim šiškama! Vi sigurno živite u Parizu ili Londonu!

Hladni tonovi i kratka kosa

Glam stil, uvek doterana, uvek u ritmu modne piste. Hladni tonovi sa kratkim frizurama itekako idu. Ovakav stil će vam zasigurno dati jednu unikatnu prepoznatljivost!

Divlje kratko

Želite nešto sasvim blesavo i neobično? Sad se zapravo izbrijana kosa kod žena smatra veoma seksi!

Vatrena boja i glam stil

Kratke šiške u špic. Veoma avangardno ali glam!

Punk’s not dead!

Divlje i neukroćeno, baš ono što ti i jesi!

Nastavite Čitati:
Frizure za Kratku Kosu

10 frizura koje će vam ulepšati dan i možda vas nagovoriti da se ošišate! Frizure za kratku kosu; Kratka kosa Pregledaj

Ležerno i Svečano: Frizura za Svaku Priliku

Mladalačke frizure ne zahtjevaju previše laka, previše haube. Danas pogotovo kad se nosi ulični i ležerni stil frizeri su ti PregledajOdgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)