Za koju boju kose i frizuru da se odlučim u jesen 2016/2017?



Frizure za 2017: Šta da radim sa kosom?

Izgubila sam se u svim silnim frizurama i magazinima koji mi nude neke nove trendove. Želim nešto novo, želim da osvežim soj stil i da poradim na svom imidžu sa frizurom. Dakle, danas ću da se pozabavim sa dva problema. Spojiti boju kose sa frizurom. Nije lako, priznajem, teško je pored toliko toga odabrati svoj sopstveni stil.

Kao i sa svakim godišnjim dobom, u ovom osećam da sam spremna da osečem kosu i promenim boju. Postalo mi je dosadno da vežem rep i da gledam svoje krajeve koji su izgoreli od paklene vrućine ovog leta. Leto je, morate priznati bilo jako jako vruće. Nisam se nešto preterano bavila kosom, bilo mi je važno da uživam na moru, i sada je došlo vreme da napravim rez!

Režemo i bojimo u jesenske boje!

Senčenje korena u toplije nijanse mi se nekako najviše vuče kroz misli o tome šta da uradim. Podeliću sa vama nekoliko ideja pa se nadam da ćete i same pronaći utehu u novonastalom jesenskom problemu promene imidža.

Osenčiću koren kose?

1

Jako mi se dopada osenčen koren kose. Tkođe i ova dužina kose bi mi bila dobra promena jer su mi krajevi dosta ispucali na dugoj kosi.

Oseći ću šiške?

7

Ove godine šiške su jako moderne. Moraću samo dobro da se konsultujem sa frizerom oko toga da li meni uopšte dobro stoje šiške?

4

Takođe ću da izaberem između debelih gustih i malo manje debelih šiški.

8

Naizmenično odsečene šiške bez jake linije su dobar izbor za mene?!

Napraviću bob sa stepenovima

2

Nekako mi se ne nosi ravno, pa ću možda da ubacim po koji stepen na svojoj frizuri kako bi dobila potreban volumen.

3

Podeliti kosu na stranu ili na pola, zavisi kako će mi se bolje dopasti na meni.

Napraviću tople karamel pramenove

6

Ove karamel pramenove kada sam videla, odma sam se zainteresovala za tu promenu što se tiče boje. Pramenovi ne odudaraju previše i izgledaju jako prirodno!

Obojaću kosu u toplu braon nijansu

5

Braon nijansa odiše prirodnošću i ima jako lep sjaj. Možda je ovo super ideja za mene posle nošenja pramenova da svojoj kosi vratim prirodan izgled i veliki sjaj tokom zime?!

Nastavite Čitati:
Bijela Boja Kose

Veoma neobična i pomalo avangardna boja kose. Jako rijetko ćemo vidjeti mlađu osobu kako nosi totalno bijelu kosu. Za bijelu Pregledaj

(Preporuka) Pramenovi: Crvena podloga sa bakarnim pramenovima

Crvena paleta boja odiše jednom svežinom i jarkim bojama koje pojačavaju boju tena i naglašavaju oči. Žene sa zelenim i Pregledaj



Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)