(Video) 12 Svecanih frizura za novogodisnju noc koje mozete uraditi sameFrizure za novogodišnju noć

Ove godine smo vam pripremili novogodišnji specijal sa dvanaest video tutorijala pomoću kojih mozete same da napravite novogodišnju frizuru. Svi želimo da izgledamo posebno za novogodišnju noć, tako da je frizura sastavni deo naseg najboljeg izgleda u godini. Sa našom Lejlom naucite 12 lakih i brzih svečanih frizura zbog kojih ne morate ići kod frizera, mozete to potpuno same da uradite.

#1 Niska pundja sa ukrasnim rajfom

Pravljenje ove frizure sastoji se iz sedam koraka. Rajf je veoma lep ukrasni detalj koji će dosta ulepšati samu nisku pundju. Veoma lepa i romantična frizura za novogodišnju noć!

#2 Romanticna svecana frizura za pustenu kosu sa pletenicama koje nalikuju ruzama u kosi

Izgleda veoma komplikovano i veoma skupo. Ova frizura je veoma elegantna, romantična i kao stvorena za haljinu sa kojom cete blistati u novogodišnjoj noći.

3# Svecana frizura – Pletenica rajf

Ako ste ljubitelj pletenica onda je ovo pun pogodak frizura za vas.

#4 Tri Frizure sa polupodignutim half updo pundjama

Ako ipak vise volite urbani ulični stil onda su ove tri varijante pundjica super izbor za vas. Half updo pundjice su ove godine veliki hit i jako lepo izgledaju u poluelegantnim varijantama.

#5 Super lako a super svecano i elegantno

Frizura koja izgleda tako kraljevski i anticki. Same mozete ovo da napravite.

#6 Opustena varijanta sa podignutim volumenom

Ako volite jednostavnost ovo je definitivno vas izbor. Naučite kako da podignete volumen i probajte ovu jednostavnu frizuru.

#7 Pundja od pletenice

Od jednostavne pletenice jos jednostavnija za napraviti pundja koja će veoma lepo izgledati na svakoj haljini. Budite lepe na novogodišnju noć sa jos lepšom pundjom!

#8 Tri visoke pundje iz jednog repa

Ovo je definitivno frizura za zadnji momenat. Ne znate šta bi, kako bi i nemate ideju? Tri vrste visoke pundje sa krofnicom su najjednostavniji mogući izbor a izgledaće elegantno i sa stilom.

Ako vam se svidja nas izbor koji vam je pripremila Lejla ostavite lajk na video i zapratite nas kanal kako bi blagovremeno dobijale nove tutorijale koje vam spremamo. Nadamo se da ćete nam biti lepe za novogodišnju noć sa jos lepsom frizurom koju ste naučili napraviti pomoću vaseg magazina eFrizer!

Nastavite Čitati:
Brza Svečana Frizura

Uradi sama svoju brzu svečanu frizuru. U par koraka koje smo Vam pokazali sami ćete uspijeti da napravite svečanu frizuru. Pregledaj

Frizure za Kratku Kosu

10 frizura koje će vam ulepšati dan i možda vas nagovoriti da se ošišate! Frizure za kratku kosu; Kratka kosa PregledajOdgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)