TIGI: Senzacionalni Holivudski valovi na kosivaloviŽelite li da priuštite svojim klijentima senzacionalne holivudske valove, naučite sa nama kako se prave valovi na kosi. U odličnim ste rukama jer je TIGI kompanija tu da vam predstavi svoje načine pravljenja valova. Akos Bodi (kreativni direktor Tigi za Europu) će sa nama korak po korak podeliti svoje znanje u pravljenju glamuroznih holivudskih frizura.

 

Korak 1: Pripremite kosu sa TIGI glatkim šamponom i maskom za kosu.

tigi sampon

Korak 2: Isfenirajte kosu sa velikom četkom kako bi dobili na glatkoći kose. Pre feniranja nanesite zaštitu od toplote.

feniranje kose

Korak 3: Uvijte kosu sa 1 inč debelim figarom i ukačite je u šestice šnalice i svaku zakačenu kovrdžu malo pošpricajte sa sprejom.

uvijanje kose

Korak 4: Izvadite šnalice i raspustite kosu. Uzmite veliku četku i kosu iščetkajte na vani od glave.

cetkanje kose

Korak 5: Počnite sa nameštanjem kose sa češljom koji ima široke retke zubce. Jednu stranu začešljajte iza uha i nalakirajte sa sprejom. Lakirate kad vidite da ste sve tačno, pedantno i dobro namestili.

namestanje kose

Završni izgled

valovi na kosi

Nastavite Čitati:
Uvijanje Kose

Istorija Uvijanja Kose Uvijanje kose je menjanje strukture dlake iz ravne u uvijenu. Veoma često se sretnemo sa izjavama žena Pregledaj

Pranje Kose

Kako izvesti efikasno pranje kose klijenta? Glavno pravilo kada je pranje kose u pitanju je da je urađeno temeljito i PregledajOdgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)