Philip Wolff: Kako ošišati i isfenirati kosu kao Kim Kardashian?kim kardashianPrivatni stilista poznate Kim Kardashian Philip Wolff zaslužan je za izgled kose po kojem je Kim prepoznatljiva. Njegove tehnike šišanja i stilizovanja kose, daj kosi poseban volumen i neverovatan izgled. Philip će nam otkriti kako je uspeo da napravi tako dobru stepenastu frizuru sa tako jakim volumenom.

 

 

Korak 1: Priprema kose za šišanje

Ako vam se kosa petlja dok je češljate i ne možete lako da provučete češalj kroz nju. Stavite na kosu sprej za lako raščešljavanje prilikom šišanja kose.

kim2

Korak 2: Podela kose na sekcije

Podelite kosu na pola i obe strane začešljajte napred prema licu.

kim3

Korak 3: Klizno stepenasto šišanje bočnih stranica

Prvi stepen treba da bude malo iznad brade, a ostali stepenovi  da se agresivno spuštaju prema krajnjoj dužini.

kim4

Korak 4: Stepenovanje kose

Kosu trebate takođe stepenovati agresivno i dizati kosu u 90 stepeni. Prvi gornji stepenovi trebaju biti dužina prednjih šiški, dakle kratki da bi kosa imala željeni volumen.

stepenovanje

Korak 5: Stilizovanje frizure

Obavezno pre feniranja trebate dodati preparat za držanje kose i volumen. Preparat nanesite na koren kako bi kosa iz korena držala volumen i bila dugo sati od glave.

fen

Korak 6: Feniranje kose

Kosu počnite fenirati u delu šiški sa poluvelikom četkom. Duvajte sa fenom prema gore i što više kosu odvajajte od glave i bacajte od lica na gore.

feniranje

Korak 7: Uvijajte krajeve kose

Kako bi dobili blago uvijenu prelovljenu kosu na vani, četkom uvijte pramenove kose od glave.

uvijanje

Završni izgled: Original Kim!

kraj

Za kraj kosi dodajte srednje jaki sprej kako bi kovrdže držale što duže.

sprej

Nastavite Čitati:
Uvijanje Kose

Istorija Uvijanja Kose Uvijanje kose je menjanje strukture dlake iz ravne u uvijenu. Veoma često se sretnemo sa izjavama žena Pregledaj

Pranje Kose

Kako izvesti efikasno pranje kose klijenta? Glavno pravilo kada je pranje kose u pitanju je da je urađeno temeljito i PregledajOdgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)