Zanimljiv način kažnjavanja dece: Šišanje u stilu starijeg proćelavog čovekakaznjavanje-dece-sisanjemDečiji nestašluci, spaćke i negodovanje naređenja starijih od sebe od sad može imati novu disciplinu kažnjavanja umesto galame ili batina…Tu je nova disciplina koju je osmislio frizer i privukao time sebi mnogo pažnje—ovo je na naše veliko iznenađenje utvrđeno kao veoma efektivna metoda! Naime, radi se o metodi brijanja gornjeg dela glave kako bi dete ako ne sluša starije od sebe upravo izgledalo kao starac koji na gornjem delu glave nema kose. Roditelji odvedu dete i ošišaju ga kao starca kao metod kazne i da sami sebi izgledaju što ružnije kako bi ubuduće slušali starijeg od sebe. Nakon što decu ošišaju, roditelji slike postave na zid Fejsbuka ili YouTube kako bi svi videli njihove slike i posramili ih.

Russell Frederick je čovek koji je osmislio ovu neverovatnu i apsurdnu metodu kažnjavanja, frizer i otac troje dece. Prošle godine, Russellov 12-godišnji sin je bio jako nemiran u školi i odbijao je da išta radi konstruktivno na časovima. Pa se nesrećni frizer i otac odlučio da iskoristi svoje znanje u šišanju u disciplinske svrhe. Uzeo je mašinicu i makaze i napravio svom sinu frizuru starca. Kada su sve taktike za vaspitavanje podbacile, otac nije imao izbora i iz očaja je probao ovu revolucionarnu metodu.

“Nako što sam ga tako ružno ošišao, rekao sam mu da ako nastavi da bude bezobrazan, sve ću više da se potrudim da sa narednim šišanjem budeš još ružniji,” reče otac Russell, frizer iz, Georgi-je u Americi. “Verujte mi, nikad nisam ni morao više da ga tako ošišam, promenio se toliko da su svi bili u čudu i u školi i van škole”.

Čim se ova vest proširila socijalnim mrežama, roditelji su pohrlili da testiraju ovu metodu. Russell je ovakvo šišanje radio besplatno u znak solidarisanja roditeljima.

Ova vest se proširila internetom kao virus, i postala je jedna od najprepričavanijih priča na socijalnim mrežama celih mesec dana pa sve i dan danas. Russellov sin je naredne godine dobio nagradu od škole za postignuća u učenju i disciplini! Priča je stvarno poučna i za ne poverovati..

Najveći uspeh ove moje metode je, reče Russell, to što mi niti jedna takva mušterija nije došla drugi put po takvu frizuru.

Nastavite Čitati:
Svečana Frizura sa Revlon Seminara

Jedna od najzanimljivijih svečanih frizura sa ovogodišnjeg Revlon Seminara u Banja Luci. Radi se o imitaciji rajfa na prednjoj strani Pregledaj

Frizeri odradili fantastičan posao na X Factor-u Adria 2015

X Factor Adria serijal je bio rekordno gledan u celom balkanu a sama emisija je bila propraćena neverovatnim majstorima svog PregledajOdgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)