Jill Crosby: Kako da vaša tanka kosa dobije volumen?tanka kosaNije lako kada vam mušterija sedne u stolicu i kad vam odma padne u oči veoma tanka kosa koja usput i opada u velikim količinama. Ali kao frizer, znate da se tu ipak može dosta toga uraditi kako bi se postigao volumen u stilizovanju kose. Ako se vaš klijent žali na slabu kosu i opadanje kose, i nikako nezna kako da stilizuje svoju tanku kosu, postoje mnoge tehnike kako možete napraviti veći volumen, dimenziju i oblik. “Utanjena kosa je velika Holivudska tajna, jer se vešto prikriva,” otkriva nam poznata stilistkinja i BTC ekspert za tanku kosu, Jill Crosby. Pogledajte kako Jill vodi bitku sa tankom kosom svojih klijenata.

Krenimo sa uputstvima u koracima:

Korak 1: Pre feniranja, nanesite sredstvo za volumen, penu ili neko drugo sredstvo. Sredstvo umasirajte u koren kose, kako bi sam koren bolje držao kosu od glave.

tanka kosa

Korak 2: Najbolje je da klijentovu glavu okrenete na dole i prosušite kosu prema dole skoro do kraja, korišteći prste sa kojima ćete podići kosu umesto sa četkom. Ovo će pomoći da kosa skoči od korena i da se dobije željeni volumen.

tanka kosa

Korak 3: Kada je kosa skoro suva, uzmite veliku okruglu četku kako bi kosi dali glatkoću i smirili male dlačice.

tanka kosa

Korak 4: Uzmite veliki uvijač za kosu. Ne pojačavajte toplotu previše i napravite blagi prelom na kosi kako bi dobili na dimenziji i modernom prelomljenom obliku sa volumenom.

tanka kosa

Završni izgled: Za završni izgled protresite kosu kroz prste i dodajte malo spreja za kosu kako bi je učvrstili.

posle

Nastavite Čitati:
Uvijanje Kose

Istorija Uvijanja Kose Uvijanje kose je menjanje strukture dlake iz ravne u uvijenu. Veoma često se sretnemo sa izjavama žena Pregledaj

Pranje Kose

Kako izvesti efikasno pranje kose klijenta? Glavno pravilo kada je pranje kose u pitanju je da je urađeno temeljito i PregledajOdgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)