Šatiranje kose zvano “Balejaž” koje je osvojilo svet!Šatiranje koje pomera granice

Nema devojke i žene koja nije čula za magičnu reč “balejaž”. Balejaž se rasprostranio neverovatnom brzinom i postao vodeći frizerski trend u bojenju kose i u 2015 i u nastavku 2016 godine u kojoj definitivno dominira. Balejaž je reč koja se koristi za interpretaciju oslikavanja na kosi. Potiče od Francuske reči balayage što znači slikanje slobodnom rukom.

sombre

Sombre

balejaž flambojaž

balejaž flambojaž

Šatiranje kose je uvek bilo popularno jer kosa tom tehnikom dobija više od jedne boje i ako su pramenovi lepo iznijansirani, kosa stvarno izgleda predivno kada je šatirana.

Vratimo se balejažu. Balejaž je dakle naziv za tehniku bojenja, ali on ima i izvedene tehnike koje se razlikuju. Sombre balejaž, ombre balejaž i flambojaž su sve tri nastale tehnike od balejaž tehnike. Razlikuju se po načinu pravljenja i po rezultatu. Sombre je iznijansiraniji i blaži oblik posvetljivanja kose. Sombre uvek izgleda nežno i prirodnije i kosa izgleda kao da je na suncu posvetlila.

Balejaž i flambojaž su agresivnije metode i tu se vide veliki debeli pramenovi kako se spuštaju od korena pa do skroz obojenih krajeva. Za koji god tip šatiranja da se odlučite nećete pogrešiti a mi vam predlažemo da pogledate kako smo mi napravili balejaž flambojaž i sombre balejaž.

Ne zaboravite da zapratite našu Jutjub oficijelnu stranicu.

Sombre balejaž

Balejaž flambojaž

Nastavite Čitati:
Ideje Za Farbanje Kose: 10 Zanimljivih Kolor Ideja
ideje za boju kose

Farbanje kose: Ponekad nam je jednostavno potrebna neka promena Ponekad ne znate šta bi sa svojom kosom, koju boju kose Pregledaj

FORMULA + Proces: Balejaž na ne tretiranoj podlozi (Schwarzkopf, BlondMe, Igora)
balejaž na nefarbanoj kosi

Pokazaćemo vam balejaž kolor rađen na ne tretiranoj kosi. Kompletnu formulu i proces možete pronaći u nastavku publikacije. Podloga pre PregledajOdgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *