Šatiranje kose zvano “Balejaž” koje je osvojilo svet!Šatiranje koje pomera granice

Nema devojke i žene koja nije čula za magičnu reč “balejaž”. Balejaž se rasprostranio neverovatnom brzinom i postao vodeći frizerski trend u bojenju kose i u 2015 i u nastavku 2016 godine u kojoj definitivno dominira. Balejaž je reč koja se koristi za interpretaciju oslikavanja na kosi. Potiče od Francuske reči balayage što znači slikanje slobodnom rukom.

sombre

Sombre

balejaž flambojaž

balejaž flambojaž

Šatiranje kose je uvek bilo popularno jer kosa tom tehnikom dobija više od jedne boje i ako su pramenovi lepo iznijansirani, kosa stvarno izgleda predivno kada je šatirana.

Vratimo se balejažu. Balejaž je dakle naziv za tehniku bojenja, ali on ima i izvedene tehnike koje se razlikuju. Sombre balejaž, ombre balejaž i flambojaž su sve tri nastale tehnike od balejaž tehnike. Razlikuju se po načinu pravljenja i po rezultatu. Sombre je iznijansiraniji i blaži oblik posvetljivanja kose. Sombre uvek izgleda nežno i prirodnije i kosa izgleda kao da je na suncu posvetlila.

Balejaž i flambojaž su agresivnije metode i tu se vide veliki debeli pramenovi kako se spuštaju od korena pa do skroz obojenih krajeva. Za koji god tip šatiranja da se odlučite nećete pogrešiti a mi vam predlažemo da pogledate kako smo mi napravili balejaž flambojaž i sombre balejaž.

Ne zaboravite da zapratite našu Jutjub oficijelnu stranicu.

Sombre balejaž

Balejaž flambojaž

Nastavite Čitati:
Bijela Boja Kose

Veoma neobična i pomalo avangardna boja kose. Jako rijetko ćemo vidjeti mlađu osobu kako nosi totalno bijelu kosu. Za bijelu Pregledaj

(Preporuka) Pramenovi: Crvena podloga sa bakarnim pramenovima

Crvena paleta boja odiše jednom svežinom i jarkim bojama koje pojačavaju boju tena i naglašavaju oči. Žene sa zelenim i PregledajOdgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)