Kakva bob frizura dominira u 2017?Bob frizura dužine do brade

Kratka bob frizura sa dužinom konačne dužine kose do brade, zauzima opet jednu od vodećih pozicija u 2017 godini kada je bob frizura u pitanju. Kosa podeljena i bačena na stranu, sa blago sklonjenom kosom sa jedne strane lica, daje estetski opušten kežual utisak, koji možete nositi svaki dan ali i kao elegantnu varijantu

bob do brade

Još više kraći super kratki bob

Ovaj neuredno namešten i razbacan bob je totalno seksi! Mi smo se oduševili ovom verzijom bob frizure koju je Rita Ora predstavila u 2017 godini. Osenčen koren sa jako svetlim i gustim pramenovima će dati još veću dubinu ovom šišanju.

rita ora bob

Bež ombre bob

Ombre se vratio na velika vrata ove zime. Ako ste zaboravili kako izgleda ombre bob, onda će vam ova slika definitivno zagolicati maštu i želju da se vratite ovom velikom trendu u 2017!

ombre bob

Boho šiške i tvrd rez

Tvrdo odsečene šiške su moderne ove godine i svi to jako dobro znaju. Sad je prilika da oprobate šiške ali u ovom novom izdanju. Vaša kosa nikad nije zahtevala manje pažnje, tvrdo, prirodno i neuredno!

boho siske

Cool detinjasto

Kul je izraz koji nas prati tri decenije. Detinjast bob sa kul šiškicama se vratio. Uz takav rez, neizostavno nameštanje kose na neuredno i valovito je pun pogodan za svaku kul curu koja se vraća u vreme srednje škole!

kul devojka

Must have boja kose u 2017!

Must have ton je purple gray! Ako niste pronašli ovakav toner još uvek, onda se ne trebate brinuti, jer ove godine nas očekuje bum u prodavnicama boja za kosu. Bum nas očekuje jer će nas frizeri preplaviti ovom “must have” bojom koju definitivno trebate oprobati na svojoj kosi!

purple boja kose

Bob do početka uha

Poznata glumica se prošetala u najkraćem bob-u koji smo videli u zadnje vreme. Veoma hrabra frizura, koja ne stoji baš svakome. Ako nas pitate, ni ona se baš nešto nije proslavila u ovom izdanju, ali šta poznati nose “to se jednostavno prašta i prati”, jel da?

bob

Naš izbor br.1

Najslađe za kraj. Frizura koja nas je jednostavno zaledila na prvi pogled kao što je i leden ton boje kose na ovoj devojci. Guste šiške i dugački bob za 2017 je must have ove sezone! Nadamo se da ste i vi impresionirani ovime što smo vam za ovaj članak pripremili kao najtraženije ove sezone. Biće toga još zato ostanite sa nama!

Nastavite Čitati:
Frizure za Kratku Kosu

10 frizura koje će vam ulepšati dan i možda vas nagovoriti da se ošišate! Frizure za kratku kosu; Kratka kosa Pregledaj

Ležerno i Svečano: Frizura za Svaku Priliku

Mladalačke frizure ne zahtjevaju previše laka, previše haube. Danas pogotovo kad se nosi ulični i ležerni stil frizeri su ti PregledajOdgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)