Berbernica: Oaza mira za modernog muškarca!Berbernica se vraća na velika vrata. Dolazi u starom, ali novom ruhu. Vraća kvalitet, prestiž i otmenost muškom izgledu. Slažemo se da muškarac danas više vrednuje kvalitet i kvalitetnu kozmetiku za održavanje muške kose i brade. Mesta poput berbernica savršena su mala oaza za današnjeg modernog muškarca. Obraćanje pažnje na detalje i ritual kroz koji vodite klijente je poseban i detaljno isplaniran. U nastavku ćemo pričati o dodatnim uslugama berbernice, finansijskoj isplativosti, posebnim ritualima na koži i kosi. Postaje zanimljivo….

berberska stolica

Koja je vrednost berberina i kako izgleda finansijska slika berbernice?

Kvalitetom brendirajte svoje ime. Učite klijetelu da vrednuje vašu uslugu. Naplatiti trebate onoliko koliko ste stvarno uložili truda da bi vašu priču izdvojili od usluge i priče koju imaju frizerski saloni. Sigurno se slažete samnom da je doživljaj muškog šišanja drugačiji u muško/ženskom salonu naspram berbernica koje bi trebale ipak da stave drugačiji akcenat na kompletan doživljaj.

Ponudite nešto više u vašem asortimanu. Brada se danas pušta i neguje. Tu bradu bi neko trebao redovno da održava i neguje. Podučite klijente i povećajte važnost ovakvih stvari ako želite da klijenti počnu prepoznavati vredosti i kvalitet koji nudite.

Brijanje i uređivanje brade

Vaš zadatak je da prenesete znanje o oblicima, strukturi brade, proizvodima koji neguju bradu. Predložite klijentima skraćivanje brade na svake dve do tri sedmice. Brada koja se redovno održava izgleda uredno i lepo.

Ne propustite da na kraju svega uključite i britvu u igru. Nakon skraćivanja brade, ponudite brijanje vrata ispod vilice i delova obraza kao dodatnu opciju.

Brijanje vrata

Mnogi berberi drže ove dve usluge odvojenim dok neki imaju jednu cenu za obe usluge. Vi sami procenite kako se vaš radni raspored uklapa u ponudu.

Napomena: Korištenje britve prilikom uređivanja brade zahteva više vremena nego samo trimovanje brade. Ostavite malo više prostora između klijenata.

Primer:

Podšišavanje kose 1000 din

Uređivanje brade 500 din

Primer 2:

Podšišavanje kose 1000 din

Detaljno uređivanje brade + britva 1000 din

Dodatne usluge u meniju:

Usluga pokrivanja sedih može biti odličan marketinški potez. Ova usluga će upotpuniti celokupan asortiman usluga koje zadovoljavaju potrebne modernog muškarca. Ne sekirajte se, ne morate da se bavite farbanjem, dovoljno je da imate po koju tamniju farbu i da malo samo prođete kroz klijentovu kosu. Samo onako mali dodir i prekrivanje sedih za čas. Jer vi brinete o klijentovom imidžu!

Vruć peškir je neophodan dodatak

Berbernice imaju jedan neverovatno opuštajući detalj a to je ”vruć peškir”. Možete ga stavljati klijentima na lice pre brijanja, izbrijavanja vrata kada radite skraćivanje brade ili tokom pranja kose. Da dobro ste čuli, tokom pranja kose. “Ovo više liči na spa centar onda nego na berbernicu,” reče mi drug čitajući kolumnu i aludirajući na to da ne može da dočeka da proba isti.

Vrući peškir

Zašto vruć peškir?

Koža treba da se opusti i omekša pre bilo kakvog brijanja. Zagrejavanjem otvarate pore na koži i pripremite je za ugodno brijanje. Što bolje kožu pripremite, to će brijanje biti komfornije i manje bolno.

Proizvodi za muškarca na jednom mestu

Zamislite mesto gde uđete, ošišate kosu, sredite bradu, odremate malo dok vam vruć peškir stoji na licu. Barber lagano umasirava losion posle brijanja i viče gospodine spremni ste za ovaj dan. Sijate! Bacite pogled na policu sa proizvodima za kosu ili negu kože. Svašta može da se pronađe. Ne morate više da idete u neku od prodavnica koje nemaju ni približan izbor kozmetike za muškarca.

Ako vam je jasno o čemu govorimo, shvatili ste šta je ta oaza!

Nastavite Čitati:
Najmodernije muške frizure za 2015!

Muške frizure i stil su otišli u smeru puštanja brade zajedno sa kosom i u smeru velikih razlika između ošišane Pregledaj

Moderna klasična muška frizura za leto 2015!

Muške frizure evoluiraju kao i ženske iz godine u godinu i raznim varijacijama na oblike kose, dobijaju nove dimenzije. Naš PregledajOdgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)