5 Prazničnih frizura: Budi Predivna na Novogodišnjoj večeri!Frizure za praznike 2018

Da li vam je potrebna brza i elegantna frizura koju biste ponudili svojim klijentima ove sezone praznika? Ovih pet ideja smo dobili od pet devojaka iz holivuda koje glase za jedne od najseksipilnijih! Pa pogledajmo šta se to fura ove godine!

#1 Pročešljani Talasi

⇒ Lea Michelle ovde izgleda jednostavno neverovatno. Bilo da je vidimo na plaži ili na nekom crvenom tepihu, njena kosa uvek jednostavna ali profinjena. Tajna ove frizure je u krupnim uvojcima koji su dobro iščešljani kako bi bili što prirodniji. Šiške zalizane iza uha kako kosa ne bi padala na lice, a opet izgleda otmeno.

#2 Inspirisano 70-tim

Ako volite seksi, elegantan look sa volumenom, onda je ovo upravo to! Ocenjena kao jedna od najlepših na dodeli Grammy-ja 2017. godine Chrissy Taigen je oduševila ovim izgledom. Upravo je tajna u tome da je ništa preterano a opet otmeno i savršeno za novogodišnju frizuru.

#3 Vintage Inspiracija

Jessica Biel je oduševila na dodeli Emmy nagrada. Polupodignuta punđa i retro vintage stilu. Moramo samo da priznamo, apsolutno savršeno!

#4 Emma Roberts Retro Izgled

Ema sjajno ume da stavi kosu u prvi plan. Njena nežno plava boja sa laganim talasima ostavlja utisak da gledate predivnu kosu sa nekog barbie modela lutke.

#5 Ne previše muke oko kose

Definicija soft izgleda! Ništa preterano, samo valovito i prirodno. Možete da vidite po njenom celokupnom imidžu da želi da da utisak da se ne trudi preterano da impresionira, ali opet plijeni pažnju. Prirodnost je još uvek in. Njeno ime je Hailee Stainfeld i ona je diva!

Nastavite Čitati:
Brza Svečana Frizura

Uradi sama svoju brzu svečanu frizuru. U par koraka koje smo Vam pokazali sami ćete uspijeti da napravite svečanu frizuru. Pregledaj

Frizure za Kratku Kosu

10 frizura koje će vam ulepšati dan i možda vas nagovoriti da se ošišate! Frizure za kratku kosu; Kratka kosa PregledajOdgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)