Savremen Frizerski Salon – Prednosti Booking SistemaKako otvoriti uspešan biznis sa kvalitetnom Internet promocijom vašeg biznisa?

Nekada se posao vodio na papiru. Danas imamo kumpjuter i informacione tehnologije da nam olakšaju posao. Kako otvoriti uspešan biznis koji je profitabilan i stabilan? Nije dovoljno samo otvoriti biznis i čekati da novac sam sleti sa neba. Potrebno je postaviti biznis tako da vam svaka informacija donosi korist i prednost nad konkurentima. E tu se vi izdižete iznad ostalih. Vi razumete kako u današnjem modernom dobu prepoznati prednosti savremene tehnologije.

Kako otvoriti uspešan biznis koji ima tehnološku podršku na svetskom nivou?

Internet je kao platforma od samih svojih začetaka bio potcenjen medij. Danas se takodje dešava da se moderna tehologija potcenjuje i da uvek nekako pribegavate staromodnim marketing resursima i promocijama. Modernizacija je veoma bitna jer vas odvaja od salona koje je progutalo vreme, a stavlja vas u koš sa salonima koji prate svetske trendove.

uspešan barberšop ili frizerski salon
Kako voditi uspešan biznis: Barbershop ili frizerski salon?

Koliko ste sigurni da koristite sve resurse za vaš salon?

Otvoriti salon za ulepšavanje ljudi više nije samo lokalni biznis. Pomoću modernih onlajn platformi koje vam se nude danas, možete svoj lokalni biznis da pretvorite u globalni. Da, dobro ste čuli. Prosečan frizerski salon koji nema nikakvu reklamu i ne deli nikakav sadržaj sa svojom publikom onlajn gubi mnogo potencijalnog novca.

Modernizacija tehnologija

Buking sistem je prva stvar koju treba da nabavite! Kompjuter je naprava bez koje danas ne radimo nikakav biznis. Frizerski zanat je nekako ostao u starom ruhu i nije uhvatio korak sa modernom tehnologijom. Veoma je malo frizerskih salona koji koriste buking softver koji im olakšava praćenje, vođenje i kontrolisanje salona uz pomoć samo jednog softvera.

Softver koji ima i onlajn buking opcije ( Uspešan biznis je uspešna tehnička podrška svakom salonu)

Danas kada sve vaše mušterije imaju pametne telefone, zvuči li vam ta opcija privlačno? Da vaša mušterija može da se naruči a da ne mora da vas pozove. Vi ne morate da napustite mušteriju na kojoj radite da biste se javili na telefon. Sve to i još više od toga su prednosti onlajn bukinga koji je u svetu aktivan već jednu celu deceniju. Razmislite samo koliko bi ova opcija samo uštedela vremena i vama i mušteriji u organizaciji vašeg radnog vremena.

3 Salon asistent softvera koja možete isprobati:

  1. Asistent plus
  2. Narcisa
  3. Moj Salon

Vlasnik uvek treba da bude u salonu. Ne više!

Kada uspostavite modernu platformu softver za bukiranje vaših klijenata, veoma lako pratite sam protok klijenata i novca u vašem salonu. Svaki korisnik vaših usluga ima profil i u vašem sistemu je tačno precizirano kada je klijent bio i koje je usluge koristio. Ovim putem je moguće vršiti detaljnije analize protoka klijenata na sedmičnom, mesečnom ili godišnjem nivou.

Druga prednost je baza podataka e-mailova i brojeva telefona klijenata. Kada sakupite veliki broj brojeva telefona i mejlova u vašoj bazi podataka, svaku promenu u vašem salonu možete direktno da pošaljete samom korisniku vaših usluga, npr. radnik vam ide na godišnji odmor od- do. Veoma lako pošaljete informativni e-mail svim mušterijama kako bi unapred bile informisane o izostanku određenog radnika.

Unajmite front desk recepcionistu

Ako ste i sami frizer u vašem novom salonu, verovatno niste računali na to da nemate vremena da svojim klijentima prožite dovoljno pažnje mimo stolice.

  1. Telefon
  2. naplata
  3. bukiranje
  4. problemi u vezi termina
  5. pomoć u salonu
  6. usmeravanje klijenta

Sve ovo i više od toga radi recepcionista i njegov posao nije ni malo lagan. Vaš recepcionista se svakodnevno suočava sa milion različitih profila ljudi. On mora da im kaže i lepe i ružne vesti. On treba da im preporuči kakav proizvod da kupe sa police.

Ne štedite na osoblju. Pružite izvanrednu uslugu klijentu “customer service,” i zadržaćete ga zauvek.

Nastavite Čitati:
Lekcija 1: Kako prepoznati talenat za frizera?

frizer sa makazama Talenat za frizera Da bi postali frizer potrebno je da posedujete neke osobine koje su veoma bitne Pregledaj

Šta Sve Treba Frizeru Početniku od Opreme?

Krenuli ste u frizersku školu, počeli ste pomalo da vježbate, imate neke ideje u glavi, radili bi svašta, ali nemate PregledajOdgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)