5 Nezaobilaznih saveta ukoliko želite da izgledate svetski ovog leta!70te se vratile, senčenje kose, pramenovi boje bisera, šiške i talasi na kosi!

Sve ovo smo vam pripremili sa savetima kako da napraite upravo takvu frizuru

Kratke frizure nastavljaju da budu dominantne na svetskoj sceni. Super kratka frizura će sigurno doneti živost u vaš letnji izgled. Uz kratku frizuru možete improvizovati i nekakve pramenove koji bi upotpunili vaš kompletan izgled. Pregledajte sa nama dvadeset kratkih frizura ovog leta koje su nas oduševile i kako da ih napravite.

Osenčeni koren sa bisernim ombre pramenovima

osencenikoren

Osenčen koren je veoma popularan. Doslovno sve plavuše su ove godine barem malo osenčile svoj koren u tamniju nijansu. Tamniji koren izuzetno dobro naglašava vaše konture lica i pojačava efekat šminke na koži, takođe vam daje i drugačiji izgled vašeg tena.

Kako osenčiti koren?

Senčenje korena se radi bojanjem korena kose sa manijom pepeljastom nijansom. Svaka sekcija koja se farba treba da ima što blaži prelaz i da nije na grubo namazana. Najlepše kombinacije za senčenje su (5, 6, 7 Ash) zavisno od toga koliko želite tamno.

Preliv za bisernu boju

Koristite prelive sa violet tonom kako bi dobili modernu bisernu boju. Ako ste spremni malo više da rizikujete ostavite preliv duže kako bi dobio malo više intenzivniju violet boju kose.

Nastavite Čitati:
Najbolje frizure za starije žene preko 40
frizure za starije dame zene

Frizure za starije dame koje žele da izgledaju dobro Samo zato što ste prešle četrdeset godina ne znači da se Pregledaj

30 Najlepših Bob Frizura
bob frizure

Šta su bob frizure? Kratka kosa se nosi i u narednoj godini sa par novih varijacija na dosadašnji bob. Bob PregledajOdgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *