21 Najlepših Srebrno sivih ombre balayage koloraSrebrno sivi ombre balayage

Srebrno sivi ombre balayage kolori su nešto novo, zanimljivo i veoma lepo za videti kada je dobro urađeno na nečijoj kosi. Blayage oslikavanje na kosi nas oduševljava već punu godinu dana i sad je došao trenutak da se igramo sa preliv nijansama i tehnikom bojanja kose balayage. Ovde ćemo vam pokazati trideset najlepših balayge sivih kolora na kosi.

Da se podsetimo ako ne znate šta je balayage: Balayage je tehnika bojenja kose i pravljenja prirodnih pramenova koji izgledaju veoma lagano naslikano i prirodno na kosi. Za razliku od starih metoda izvlačenja pramenova, balayage je neupadljiv, sasvim prirodan i crta se slobodnom rukom i tamo gde frizer oseti da želi da stoji pramen a ne red po red kako se radilo ranije.

Kako se dobija srebrno siva boja: Dobija se prelivima koji u sebi nose sive tonove. Sivi tonovi su označeni sa “ash” oznakama. Kosu je potrebno izvući sa izbeljivačima na maksimalno izbeljen tonalitet i onda preliti sa sivim prelivom.

ombre
balejaž frizura
ombre kosa
sivi balejaž
siva kosa
pepeljasto sivi balejaž
siva kosa
sivi balejaž
sivi balejaz
balejaz
pepeljasta kosa
violet ombre
siva kosa balejaž
sivi ombre
srebrna kosa
pepeljasta balejaž kosa
bela kosa
pepeljasta frizura
pepeljasti ombre balayage
sivi balayage
srebrni balayage
Nastavite Čitati:
Ideje Za Farbanje Kose: 10 Zanimljivih Kolor Ideja
ideje za boju kose

Farbanje kose: Ponekad nam je jednostavno potrebna neka promena Ponekad ne znate šta bi sa svojom kosom, koju boju kose Pregledaj

FORMULA + Proces: Balejaž na ne tretiranoj podlozi (Schwarzkopf, BlondMe, Igora)
balejaž na nefarbanoj kosi

Pokazaćemo vam balejaž kolor rađen na ne tretiranoj kosi. Kompletnu formulu i proces možete pronaći u nastavku publikacije. Podloga pre PregledajOdgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *