Zašto je trend šišanja mašinicom na kratko kod žena toliko popularan ove godine?Svi smo svedoci veoma brzog menjanja svetskih trendova, a za to su najveći krivci upravo svetske zvezde koje pomeraju granicu i postavljaju nam nove ciljeve. Žensko šišanje na kratko mašinicom je postalo veoma popularno ove godine. Jedna od najpoznatijih žena iz Ujedinjenih Američih Država koja je počela da promoviše kratku kosu je Amber Rose. Amber Rose je nedavno i započela sopstveni TV show te u Americi dobija sve više medijske panje. Mnogi fanovi diljem sveta jednostavno ne mogu da odole njenom seksipilnom izgledu sa kratkom izbrijanom kosom, tako da je mnoge žene i tinejdžerke počinju kopirati. Čim se nešto počen kopirati, odma je postalo novi mainstream trend, tako da ćemo se sve više ovoga nagledati u naredno vreme.

amberrose

Amber Rose

Postoji i jedan logičan zaključak i razlog nastajanja ovog trenda. Crnkonje su prve žene koje su počele praktikovati šišanje na kratko mašinicom. Crnkonje genetski imaju jako tešku i ponekad u nekim slučajevima potpuno neukrotivu kosu od koje se ne može napraviti ama baš ništa. Svaka druga crnkinja zbog ovakvih razloga nosi periku.

Sve u svemu zanimljv trend koji zahvata svet, a idećemo koliko će se belkinje odvažiti da urade isto sa svojom glavom!

LISTAJTE GALERIJU SLIKA

Nastavite Čitati:
30 Najlepših Bob Frizura
bob frizure

Šta su bob frizure? Kratka kosa se nosi i u narednoj godini sa par novih varijacija na dosadašnji bob. Bob Pregledaj

Kratke Frizure: Top 30 kratkih frizura za sve tipove kose
kratke frizure

Da li kosu ošišati na kratko? Kratke frizure i dalje dominiraju. Ove godine frizure se nose u raznim varijantama , PregledajOdgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *