Tina Katanić – Prelijepa manekenka iz HrvatskeKo je Tina Katanić i koja je tajna njenog izgleda?

Tina Katanić je poznata hrvatska manekenka, Tv voditeljica i zaštitno lice mnogih poznatih brendova. Za nju su stručnjaci govorili da će da osvoji balkan a i evropu a ona je to upravo i učinila. Postala je najtraženiji model Hrvatskoj sceni. Tinu Katanić je zasigurno jedna od najtraženijih seksi modela ne samo iz Hrvatske nego i regiona. Tina je osvojila srca mnogih muškaraca ne samo svojim izgledom nego i svojim unutarnjim kvalitetama i osobnošću, što ćete i sami vidjeti u naredom opisu Tine Katanić. U njenoj karijeri nisu samo cvjetale ruže. Skandal sa video zapisom njenog privatnog video snimka, naštetio je njenoj karijeri modela, te se na duže vrijeme izgubila iz Hrvatske javnosti.

tina

Tina je postala poznata nakon uloge hostese u Bingo show-u na Hrvatskoj televiziji. Ova dvadesetčetverogodišnja ljepotica ima velike planove poput kreiranja svog ličnog show programa ali i takođe i u glumačkim vodama, za šta misli da je veoma talentirana. Ako mislite da se ovakve ljepotice ne sreću u školi varate se. Tina je diplomirala pedagoški fakultet i za nju se može reći da je prava uspješna poslovna žena.

tinakatanic

Tina je jedna normalna cura koja je jednom izjavila za tportal.hr: “Prema ženama se treba odnositi kao prema damama. Muškarci koji omalovažavaju, imaju ozbiljan problem i padaju mi u očima. Jadno mi je kad čujem da muškarac u društvu priča kako vara svoju ženu. Poznajem jednog obiteljskog prijatelja koji je pravi gospodin. On i nakon 50 godina braka zaljubljeno priča o svojoj supruzi. To i sebi priželjkujem”, rekla nam je Tina.

tinakatanic2

tinakatanicuvijenakosa

Nastavite Čitati:
Top 7 Najlepših frizura sa dodele “Zlatnog Globusa” u 2017!
seksi kratki bob

Ako ste u nedelju pratili dodelu Zlatnog Globusa u Americi, sigurno ste se oduševili ovogodišnjom izgledom svetskih zvezda. Romantične podignute Pregledaj

Šta se krije iza velikih popularnih šešira ove zime?
ženski šeširi

Šešir je veoma lep ukras koji može da naglasi žensku lepotu i bujnu kosu. Šešir je oduvek bio detalj stila PregledajOdgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *