Srednje kratke frizureSrednje kratke frizure su dužine kose koja nije ni duga ni kratka, ni do ramena a ni do struka. Srednje kratka frizra je neka dužina malo ispod ramena. Moda diktira trendove nošenja kose, pa je tako i ova dužina kose u ovoj godini u prvom planu. Videli ste da je polukratki bob veoma popularan zadnjih godina, pa ćemo zato pričati o ovim dužinama kose.

Srednje kratka kosa može biti sva na ravno ošišana, ili stepenovana sa malim stepenima ili sa agresivnijim, naglašenijim stepenovima. U zadnje vreme je nekako najzastupljeniji messy (raščupani) način nošenja kose, pa je i ova dužina dobila tu notu. Sa par dugih stepenova, nekim neodređenim šiškama i razbacanim stilom, sa ovom dužinom kose ćete izgledati veoma chick!

Srednje kratke frizure: stepenasta kosa

1

Šiške su malo ispod jagodica, i stepenasti slojevi počinju sa te dužine pa se slojevito spuštaju do konačne dužine. Dosta je u pitanju naglašenost slojeva kose. Pramenovi boje meda su dali jednu posebnu čar ovoj srednje kratkoj frizuri.

Način nošenja srednje kratke frizure

Po zadnjom trendovima, najbolje je praviti lagane valove, prelome kose, nositi je raščipanu i pogužvanu. Ako imate prirodno valovitu kosu, možete samo malo pene da nanesete na kosu i pustite je da se osuši u definisane valove.

Ako imate ravnu kosu, možete uzeti deblji figaro ili peglom napraviti lagane valove i učvrstiti ih lakom za kosu.

Vrlo malo slojevita ravna kosa

2

Ovde vidimo dugačke šiške i kosu sa veoma malo slojeva sa ravnim rezom na dužini. Po koji pramenčić u ombre stilu i pogužvana kosa predivno izgledaju.

Srednje kratke frizure: Dugi bob

3

Sa dugačkim bočnim stranicama i kraće ošišanom kosom sa pomalo slojeva sa zadnje strane, ova frizura nastavlja da bude u top par najbojih frizura u zadnjih par godina. Kako biste dobili ovakav oblik, potrebno je da imate dužinu kose do grudi, i onda objasnite svom frizeru da vam naglasi bočne stranice i agresivno ih ukosi, a nazad dosta krać ošiša, kako bi se kosine sa obe strane dobro naglasile.

Ova frizura se inače nosi na ravno, znači fenirana, peglana kosa, ali je prihvatljivo i zadevojke sa kovrdžavom kosom, da je nose lepršavo.

Simpatične šiške

4

Sa srednje kratkom raščupanom kosom možete kombinovati neke simpatične nesvrstane šiške. Šiške se vraćaju na velika vrata, pa ako imate upečatljive oči kao mlada dama sa slike, naglasite ih sa nekim simpatičnim šiškama.

Nastavite Čitati:
Frizure za Kratku Kosu

10 frizura koje će vam ulepšati dan i možda vas nagovoriti da se ošišate! Frizure za kratku kosu; Kratka kosa Pregledaj

Ležerno i Svečano: Frizura za Svaku Priliku

Mladalačke frizure ne zahtjevaju previše laka, previše haube. Danas pogotovo kad se nosi ulični i ležerni stil frizeri su ti PregledajOdgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)