Šiške se nose ovog ljeta! Pogledajte koji oblik da odabereteŠiške su ponovo došle na modni repertoar nakon nekih pet godina stanke, dokaz da se moda vrti u krug i da nam se trendovi vraćaju samo u malo drugačijem obliku. Šiške su odličan način da se prednji dio kose skloni sa vaših obraza i lica tokom vrućih ljetnjih dana. Šiške takođe imaju veoma dobru osobinu sakrivanja čela i skraćivanja duguljastog oblika lica.

Veliko čelo je učestal problem kod žena i nijednom metodom šišanja se ne može sakriti kao sa šiškama. Veliko čelo i veliki zalisci znaju da zadaju velike probleme ženama. Žene su sa takvim estetskim osobinama nezadovoljne sobom, imaju manjak samopouzdnja i ne znaju kako da reše taj problem. Tad na scenu stupaju šiške. Pogotovo danas kada su se vratile u modu i veoma su popularne.

Šiške možete nositi:

  • Ravne – bez zaobljenih ivica sa strana
  • Ravne sa zaobljenim padajućim ivicama
  • Stepenasto isprekidano istanjene ravne
  • Šiške u stranu
  • Iznad obrve kratke
  • Ispod obrve dugačke

Ravne – Bez zaobljenih ivica sa strana

Ovakav tip šiški savršeno stoji srcolikom obliku lica. Skraćuje srcoliko širenje glave u predjelu čela i stavlja akcenat na oči.

Treba paziti na: Da ih ne prekratite prilikom šišanja. Ako šišate šiške na mokroj kosi budite svjesni da će se one prilikom sušenja skupiti i biti kraće.

ravne šiške

Ravne sa zaobljenim padajućim ivicama

Idealne šiške za cure koje vole dizane frizure i da dižu kosu u punđu prilikom vrućih ljetnjih dana. Zaobljene ivice izgledaju prirodno i lijepo kada se kosa zaveže u rep.

Treba paziti na: Trebate paziti da vam lukovi budu u jednakom padu. Da jedna strana nema veći pad od druge.

šiške

Stepenasto istanjene ravne šiške

Ovakav tip šiški idealno ide uz gustu i debelu kosu. Ako su vam šiške pre debele onda ih tanjenjem i stepenastim šišanjem dovodite u idealnu formu.

Trebate paziti na: Trebate paziti da ih ne pretanjite. Ako ih pretanjite, onda će se čelo vidjeti i šiške će se izvrtati jer su previše utanjene.

stepenaste šiške

Šiške u stranu

Šiške u stranu su perfektan odabir za žene koje imaju naglašene vilične kosti i kvadratast oblik lica. Sa bacanjem kose u stranu, šiške će dati efekat asimetrije i nepravilnog oblika i razbiće pravilan i kvadratast oblik lica.

šiške u stranu

Šiške iznad obrve – Super kratke

Super kratke šiške se ne usudi mnogo žena da napravi, ali kada bi one koje imaju malo i pljosnato lice vidjele koliko bi im te šiške dobro stajale i promjenile oblik lica, sigurno bi ih probale.

Trebate paziti na: Profesiju kojom se bavite. Ove šiške izgledaju ne konvencionalno i pomalo avangardno.

šiške iznad obrve

Dugačke šiške ispod obrve

Šiške ispod obrve su i najpopularnije šiške. Pogotovo sada kada su se sedamdesete godine vratile, što duže šiške na čelu si super hit ovog ljeta.

Trebate paziti na: Treba paziti na to da li možete da iznesete ovakve duge šiške. Ako se stalno budete vrpoljili, sklanjali ih sa čela, onda su vam definitivno preduge.

šiške ispod obrve

Nastavite Čitati:
Frizure za Kratku Kosu

10 frizura koje će vam ulepšati dan i možda vas nagovoriti da se ošišate! Frizure za kratku kosu; Kratka kosa Pregledaj

Ležerno i Svečano: Frizura za Svaku Priliku

Mladalačke frizure ne zahtjevaju previše laka, previše haube. Danas pogotovo kad se nosi ulični i ležerni stil frizeri su ti PregledajOdgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)