Savršen Balejaž na klasični načinPramenovi za ulazak sa stilom u novu godinu

Balejaž pramenovi su zadnje što gledamo sa svetskih modnih naslovnica. Ugostili smo poznatog frizera iz Šabca Miloša Nikolića, koji je uradio savršen balejaž na dugačkoj kosi. Miloš je sa nama podelio način izrade i koju je kozmetiku koristio u izradi ovih predivnih balejaž pramenova.

1 2

Kozmetika:

FORMULA A:

Freelimix 9.00 + 30 vol 9% hidrogen

9

FORMULA B: Free limix Blanš za kosu + 20vol 6% hidrogen

blanszakosu

FORMULA C: Preliv Free limix farbe za kosu 9.03

903

Način izrade ovog kolora:

Rađena je sva kosa osim korena glave. Formula A i B su rađene klasičnom tehnikom u tankim sekcijama. Mzanje redosledom, dva reda FORMULA A i jedan red FORMULA B. Formule su držane 30 minuta pod folijom.

FORMULA C: Preliv je držan od 15 – 20 minuta, zavisno od toga koliko čija kosa brzo izvlači.

balzam

– Balzam korišten je takođe Free limix balzam za jačanje kose. Balzam je stajao na kosi maksimalno 10 minuta što mu je bilo dovoljno da kosa bude sjajna kao što vidite na slikama i video snimku.

O načinu izrade:

Miloš Nikolić:

– Radiomilosnikolic sam klasično izvlačenje pramenova saamo mnogo sitnije i pravio sam manje sekcije od potiljka ka temenu. Kao što sam vam pokazao u postupku gore, dva reda sam mazao Formulu A a jedan red Formulu C.

– Sve sam bliže korenu radio 5-6 cm na temenu, a potiljak 10,11 cm od korena.

Miloš Nikolic facebook stranica

Nastavite Čitati:
Bijela Boja Kose

Veoma neobična i pomalo avangardna boja kose. Jako rijetko ćemo vidjeti mlađu osobu kako nosi totalno bijelu kosu. Za bijelu Pregledaj

(Preporuka) Pramenovi: Crvena podloga sa bakarnim pramenovima

Crvena paleta boja odiše jednom svežinom i jarkim bojama koje pojačavaju boju tena i naglašavaju oči. Žene sa zelenim i PregledajOdgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)