Revlon Uniq One: Maska Sprej za obnavljanje koseRevlon uniq one je sprej maska za oštećenu i neposlušnu kosu koja vas ne sluša, koja vas nervira, koju bi odsekli ali nemate hrabrosti. Ne morate seći kosu, za kosu treba određena strateška upotreba vitamina i profesionalnih preparata. Revlon je poznati frizersk brend koji se ne može naći u svakoj prodavnici. Revlon uniq one je sprej maska koju svaka žena treba da ima u svom asesoaru kozmetike za kosu.

Revlon uniq one obnavlja oštećenu kosu, daje kosi sjaj i definiciju. Žene sa kovrdžavom kosom bi se oduševile rezultatima definisanijih i ne žilavih kovrdža. Revlon uniq one daje termalnu zaštitu kosi prilikom upotrebe pegle za kosu, figara za kosu i ostalim toplotim uticajima. Revlon uniq one daje kosi svilenkasti osećaj neverovatnu mekoću koju svaka žena želi da oseti pod prstima. Revlon uniq one štiti bojanu kosu od UVA i UVB filtera.

Ukoliko se vaša kosa mrsi i teško raščešljava revlon uniq one je maska sa kojom ćete definitivno zaboraviti šta je kosa koja se mrsi. Dugotrajnost ispeglane i ravne kose i visok sjaj su takođe prednosti korišćenja kvalitetne revlon kozmetike za kosu.

revlon uniq one

Cena – 1900,00 KUPI

Nastavite Čitati:
10 Najboljih Profesionalnih Figaro [Uvijača] za kosu
najbolji figaro za kosu

Danas ćemo vam pokazati naših testiranih na više od trideset devojaka: Koji je to najbolji figaro za kosu? Dobar figaro Pregledaj

10 Najboljih Profesionalnih Pegla za Kosu
pegla za kosu naslovna slika

Pegle su naprave za kosu sa kojima pomoću toplote ispravljamo kosu. Čelične - Keramičke ploče se zagreju na određenu temperaturu. PregledajOdgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *