Prepigmentacija KosePrepigmentacija je danas na široko korištena tehnika kod frizera profesionalaca!

Prepigmentacija kose je postupak farbanja sijede kose i pravilnog pokrivanja sijede kose. Sijedu kosu je jako teško pokriti sa običnim procesom farbanja i kućnoj radinosti. Najteži slučajevi su oštra i debela dlaka i visok procenat sijede kose. Naš zadatak je da vas poguramo da budete korak ispred drugih. Koristite ovakve, drugačije pristupe i dobijaćete bolje rezultate. Prepigmentacija sijede kose je dokazana tehnika pokrivanja sijedih vlasi te vam zaista preporučujemo da uradite prepigmentacija na par narednih klijenata kako bi se uvijerili u praksi.

prepigmentacija kose
Prepigmentacija kose

Postupak prepigmentacije sijedih vlasi:

  1. Uzmete farbu jedan nivo svjetliju od željene i bez hidrogena je nanesete na korijen i kose.
  2. Ostavite je dvadeset minuta da radi na glavi klijenta.
  3. Nakon što je prva farba bez hidrogena odradila na klijentovoj glavi, ne ispirite je sa glave!
  4. Preko već nanesene ton svetlije farbe nanosite željenu farbu i ton boje sa hidrogenom.
  5. Sve to zajedno onda ostavite pola sata da odradi sa kesom na glavi.

Kese ili bilo kakav drugi izolator na glavi poboljšavaju zagrijavanje glave i poboljšavaju proces pokrivanja sijede kose.

Sa ovim postupkom pokriti ćete svu sedu kosu veoma lako. Probajte ovo uraditi i videćete kakve fantastične rezultate možete dobiti u odnosu na obično farbanje. Tehnika prepigmentacije je jedan nivo dalje u odnosu na laičko razumevanje farbanja kose.

Sa poznavanjem ove tehnike jedan korak ste ispred drugih i još jedan korak bliže svom cilju a to je da postanete i budete vrhunski frizer profesionalac!

Nastavite Čitati:
Uvijanje Kose

Istorija Uvijanja Kose Uvijanje kose je menjanje strukture dlake iz ravne u uvijenu. Veoma često se sretnemo sa izjavama žena Pregledaj

Pranje Kose

Kako izvesti efikasno pranje kose klijenta? Glavno pravilo kada je pranje kose u pitanju je da je urađeno temeljito i PregledajOdgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)