Niska punđa u 7 koraka!Danas ćemo vam pokazati kako brzo i jednostavno napraviti svečanu frizuru. Biće vam potrebno: češalj, dvije male gumice za kosu, par ukosnica i „krofna” za punđu.

Korak 1

Prvo češljem podijelite kosu. Odvojite dio do ušiju i ostavite ga naprijed. Istu stvar ponovite i sa drugom stranom.

1

Korak 2

Sa jednom od gumica zavežite rep.

2

Korak 3

„Krofnu” za punđu stavite tačno iznad gumice za kosu i učvrstite ukosnicama. Stavite ih onoliko koliko je potrebno da bi „krofna” za kosu bila što čvršća.

3

Korak 4

Uzmite rep i izmjerite gdje je završetak, odnosno gdje je gornji dio „krofne” za kosu i tu zavežite još jedan rep. Ostatak kose tj. donji dio repa stavite unutar „krofne” za kosu. Kako bi vam bilo lakše možete iskoristiti šnalu i sa njom učvrstiti kosu. Uzmite gornji dio i učvrstite ga iznad „krofne” za kosu.

4 44

Razvucite rep preko svega i učvrstite ukosnicama kako bi sakrili spužvicu.

445

Korak 5

Ostatak kose koji ste prethodno odvojili stavite iznad punđe. Takođe, učvrstite ukosnicama na drugoj strani. Istu stvar uradite i sa drugim pramenom. Ako imate dugu kosu ostaće vam viška, tako da je možete ponovo staviti preko punđe i učvrstiti ukosnicama.

5 556

Korak 6

Ako želite možete izvući par pramenčića naprijed i vaša frizura je gotova. Ako ste raspoložene, iskoristite rajf kao asesoar tako da frizura izgleda malo svečanije.

7

Korak 7

Ne zaboravite nalakirati punđu. Ne preterujte sa lakom kako nebi ulijepili previše kosu.

f

Video: Niska punđa u sedam koraka – Subscribe na naš kanal!

Nastavite Čitati:
Brza Svečana Frizura

Uradi sama svoju brzu svečanu frizuru. U par koraka koje smo Vam pokazali sami ćete uspijeti da napravite svečanu frizuru. Pregledaj

Frizure za Kratku Kosu

10 frizura koje će vam ulepšati dan i možda vas nagovoriti da se ošišate! Frizure za kratku kosu; Kratka kosa PregledajOdgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)