Frizura za posao – punđa od pletenice!Super zanimljiva frizura za posao – Svaka žena treba da zna kako se pravi punđa

Frizura za posao koju možete napraviti brzo i lako je dobra frizura za posao. Iz raznih pletenica, možete kreirati i razne punđe koje jako lijepo izgledaju. Poslovna frizura treba da izgleda profesionalno i uredno a da ne izgleda preterano i kao da ste se spremili za izlazak.

Danas ćemo vam pokazati kako napraviti urednu frizuru za posao. Biće vam potrebni: lak za kosu, četka, jedna obična gumica za kosu, jedna mala gumica za kosu i par žičanih šnalica.

Korak 1

Prvo podijelite šiške na stranu i zavežite niski rep.

1 2

Korak 2

Šiške lagano zakačite šnalicom. Uzmite lak za kosu i nanesite ga na ruku sa kojom ćete zagladiti određene nepravilnosti.

3 4 5

Korak 3

Od repa napravite pletenicu i zavežite je gumicom za kosu.

6

Korak 4

Zatim, od pletenice napravite punđu koju ćete pričvrstiti ukosnicama.

7

Korak 5

Možete da stavite i rajf na sredinu kosu kako bi efekat bio potpun.

8

Imate jednostavnu a efektnu frizuru koja je savršena za kancelariju a možete je nositi i u drugim prilikama. Nadamo se da vam se dopadaju Lejline transformacije i da ćete dosta toga naučiti uz nju.

Nastavite Čitati:
Brza Svečana Frizura

Uradi sama svoju brzu svečanu frizuru. U par koraka koje smo Vam pokazali sami ćete uspijeti da napravite svečanu frizuru. Pregledaj

Frizure za Kratku Kosu

10 frizura koje će vam ulepšati dan i možda vas nagovoriti da se ošišate! Frizure za kratku kosu; Kratka kosa PregledajOdgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)