Kako napraviti riblju kost sa četiri pramena?90a174f201b9373259d56ffaa5b3e354

Riblja kost sa četiri pramena je izvedenica od standardne pletenice sa tri pramena. Morate priznati, pletenica sa četiri pramena izgleda mnogo elegantnije i jako dobro se kombinuje sa elegantnim svečanim frizurama. Na slici iznad vidite kosu sa pramenovima koja je idealan teritorij za pletenicu.

Zašto? “Zato što se pletenice najbolje ističu sa plavom kosom i pramenovima. Kombinacija tri boje pramenova sa krakovima pletenice i njihovo mešanje izgleda neverovatno.”

Danas ćemo pričati o tome kako lako da naučite izvesti ovu pletenicu koja izgleda teže za napraviti nego što u stvari jeste. Radi se o tehnici podele jednog dela kose na dva i prebacivanje manjih pramenovaa iz jednog dela od ta dva u drugo.

Nije vam jasno? “Ispod teksta možete pogledati video na kom je korak po korak objašnjeno pravljenje ove pletenice. Nadamo se da ćete lako i brzo naučiti. Ne odustajte odma posle prvog pokušaja. Za svaki zanat i umeće potrebna je koncentracija, strpljenje i upornost!”

Nastavite Čitati:
Brza Svečana Frizura

Uradi sama svoju brzu svečanu frizuru. U par koraka koje smo Vam pokazali sami ćete uspijeti da napravite svečanu frizuru. Pregledaj

30 Najlepših frizura sa pletenicom koje će vas oduševiti

Pletenice: Frizure sa pletenicom iz najnovijeg kataloga! Frizura sa pletenicom: Pletenice su prošle godine bile bum u svetu frizura, ali su PregledajOdgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)