Kako napraviti riblju kost sa četiri pramena?90a174f201b9373259d56ffaa5b3e354

Riblja kost sa četiri pramena je izvedenica od standardne pletenice sa tri pramena. Morate priznati, pletenica sa četiri pramena izgleda mnogo elegantnije i jako dobro se kombinuje sa elegantnim svečanim frizurama. Na slici iznad vidite kosu sa pramenovima koja je idealan teritorij za pletenicu.

Zašto? “Zato što se pletenice najbolje ističu sa plavom kosom i pramenovima. Kombinacija tri boje pramenova sa krakovima pletenice i njihovo mešanje izgleda neverovatno.”

Danas ćemo pričati o tome kako lako da naučite izvesti ovu pletenicu koja izgleda teže za napraviti nego što u stvari jeste. Radi se o tehnici podele jednog dela kose na dva i prebacivanje manjih pramenovaa iz jednog dela od ta dva u drugo.

Nije vam jasno? “Ispod teksta možete pogledati video na kom je korak po korak objašnjeno pravljenje ove pletenice. Nadamo se da ćete lako i brzo naučiti. Ne odustajte odma posle prvog pokušaja. Za svaki zanat i umeće potrebna je koncentracija, strpljenje i upornost!”

Nastavite Čitati:
Frizura za posao – punđa od pletenice!
uradi sama

Super zanimljiva frizura za posao - Svaka žena treba da zna kako se pravi punđa Frizura za posao koju možete Pregledaj

Francuska pletenica na spuštenoj kosi!
frizure za curice

Život je prekratak da bi ga potrošile na lošu frizuru. Ako nemate dobru frizuru osjećate da vam nešto fali i PregledajOdgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *