Frizure za Kratku Kosu10 frizura koje će vam ulepšati dan i možda vas nagovoriti da se ošišate!

Frizure za kratku kosu; Kratka kosa je jako zahvalna dužina kose i na tome Vam mogu posvjedočiti mnogi muškarci sa svojim izjavama: “Jao ja kad se umijem i operem kosu”, “kako volim ovo sa strane kada mi ne pada na uho”, ili rokera kako kaže: ” Jao, hvala dragom bogu da sam se riješio duge kose”. Sve Vas to navodi da se i vi oprobate u kratkoj frizuri. Ne znate odakle bi počeli u odabiru, da li Vam stoji kratka frizura, da li imate određeni oblik lica za frizuru koju ste odabrali. Sve su to pitanja na koja nemamo odgovore i zato Vam treba pomoć.

Frizure za kratku valovitu kosu

1

Valovita kosa je sama po sebi jako teška za održavanje i kad je kratka. Najbolji način da je kontrolišete jeste da joj podiđete. Šta to znači? Da je pustite da se uvije na vrhu glave i da Vam to bude baš takav način nošenja frizure, a okolo skratite kosu tako da Vam ne smeta po vratu i ušima. Ubili ste dvije muhe jednim udarcem.

Frizura koja pristaje kratkoj valovitoj kosi

frizure za kratku kosu
Idealna frizura za valovitu kosu

Asimetrična paž frizura

asimetricni paz
Asimetrični paž

Simpatične šiške u stranu i dugački lob

siske u stranu
Šiške u stranu

Simpatična stepenasta frizura za kratku kosu koja je valovita

kratka kosa

Kratki ravni bob

bob

Frizure za kratku kosu koja je ravna i tanka

friz

Kosa koja je ravna i tanka nema volumen. Zato ćemo Vam preporučiti ovu frizuru koja je jako stepenovana, asimetrična, dovoljno kratka i veoma je moderna. Ne mislite da ako ste u godinama ne možete ovo nositi. Itekako možete nositi ovu frizuru i podmladiti se za barem 5 godina.

Seksi i Modernistički izgledajte s debelom dlakom i kratkom frizurom

Imate debelu dlaku i ne znate šta ćete sa takvom oštrom kosom. Opet Vam preporučujemo da idete u korak sa svojom prirodnom. Pustite je da bude divlja, špicasta, neuredna, jaka, ali opet sofisticirana, uglađena i jako ženstvena kratka frizura.

Ovo je bio naš izbor za ove tipove kose. Nadamo se da ste uspijeli pronaći nešto za sebe i da ste se ohrabrili u potraži za frizurom za kratku kosu.

Nastavite Čitati:
Ležerno i Svečano: Frizura za Svaku Priliku

Mladalačke frizure ne zahtjevaju previše laka, previše haube. Danas pogotovo kad se nosi ulični i ležerni stil frizeri su ti Pregledaj

Svečane frizure sa ravnim šiškama

Svaki put kad pomislite na svečanu frizuru i setite se neke svečane prilike za koju vam treba frizura, smetaju vam PregledajOdgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)