Svečane frizure sa ravnim šiškamaSvaki put kad pomislite na svečanu frizuru i setite se neke svečane prilike za koju vam treba frizura, smetaju vam kratke ravne šiške. Sigurno ste mislili da je nemoguće izvesti lepu svečanu frizuru sa ravnim šiškama, a da izgleda elegantno. E pa to nije tačno. Pokazaćemo vam da grešite i da možete na razne načine nosite svečanu frizuru uz ravne šiške.

Opuštena varijanta svečane frizure sa istanjenim šiškama

Svečane frizure sa ravnim šiškama
Svečane frizure sa ravnim šiškama

Evo jedne veoma lepe i elegantne niske punđe. Nije jako zategnuta, kosa nije podeljena na razdeljak i ide sva na nazad. Po koji pramenčić ispada iz punđe i to izgleda jako lepo. Uz ovu frizuru jako lepo idu i ravne šiške kao što vidite na slici.

Guste šiške i pletenica

Svečane frizure sa ravnim šiškama
Grčka pletenica sa šiškama

Jedan prelepi rajf od pletenice naglašava šiške. Šiške su baš neophodna stavka ove frizure i ovo je još jedna od elegantnih svečanih frizura za vas ako imate kratke ravne šiške. Po koji pušteni izvučeni pramen sa strane daje malo raspušteni efekat.

Bujna punđa i veoma guste šiške

Svečane frizure sa ravnim šiškama
Bujna punđa sa gustim šiškama

Veoma visoko podignuta punđa sa rajf pletenicom. U ovoj varijanti takođe jako su poželjne kratke ravne guste šiške. Ovo nebi bila ovako slatka i elegantna frizura baš bez tih šiški. Pokazali smo vam da imate itekako izbora sa šiškama pa idemo dalje…

Šiške koje idu u širinu i imaju nagli stepenast oblik

pundja
pundja

Još jedna visoka punđa umorana u rolnu i ne previše pedantno pokačena. Ako nemate ove duže delove šiški sa strane do brade, možda se odlučite da malo i te ćoškove skratite kako bi vam ovo ovako slatko stajalo.

Visoka punđa sa umetkom za kosu

punđa sa umetkom u kosi
punđa sa umetkom u kosi

Koristite umetak za visoku punđu. Sa njim veoma lako kreirate okruglu punđu za par minuta.

Ukrasna traka u kosi i šiške koje su začešljane u stranu

a3e7971769518eba13c308db6ef7cd59

Iskoristite neki modni detalj da naglasite svoju frizuru puput ovakvog rajfa, cveta, cirkona ili marame koje su jako moderne.

Nastavite Čitati:
Brza Svečana Frizura

Uradi sama svoju brzu svečanu frizuru. U par koraka koje smo Vam pokazali sami ćete uspijeti da napravite svečanu frizuru. Pregledaj

Frizure za Kratku Kosu

10 frizura koje će vam ulepšati dan i možda vas nagovoriti da se ošišate! Frizure za kratku kosu; Kratka kosa PregledajOdgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)