Frizure u 2017! Kako da izgledate kao diva iz 70ih?“Dosta dugo mi je trebalo da počnem da menjam frizuru i da pratim nove trendove. Pobornik sam toga da ne treba slepo pratiti svaki modni trend, ali ova moda koja vuče na klasiku 70tih godina je neodoljiva za moj avanturističko frizerski duh. Željna sam da se vratim, da osetim kako je to bilo izgledati seksi i neodoljivo pre pedeset godina.”

Polovina 2016 godine je prošla i dolazi nam zanimljiva 2017 godina u kojoj ćemo dosta toga imati da vidimo. Trend sedamdesetih je sve moćniji i aktuelniji tako da ćemo i ovih deset svečanih frizura posvetiti sedamdesetim godinama. Šta to sve dobro možete izvući iz pedeset godina unazad?

Natapirana kosa i bujni profil

1

Podignite kosu sa lica. Natapirajte gornji deo glave i zakačite kosu gde vam najviše odgovara. Sa ovom frizurom naglasite bujnost kose i uhvatite izgled sedamdesetih.

Neobavezno, otmeno

2

Raštrkan i neobavezan rep sa natapiranim gornji delom profila. Veoma jednostavno i ne zahteva nikakvu pripremi kose. Ako imate prirodno valovitu kosu, samo je natapirajte i zakačite kopirajući sliku.

Upotpunite svoj poslovni dan u poslovnu eleganciju

3

Elegantno i šarmantno za poslovni dan u kombinezonu. Naporan rad i svakodnevni poslovi nas čine depresivnim i željnim nekakvih novih dešavanja tokom sedmice. Budite zadovoljni i samoimpresionirani svojom elegancijom na visokom nivou. Vaše kolege će to sigurno primetiti!

Svakodnevni bujni i valoviti seksipil

4

Bujnost i seksipil svakodnevnog izgleda. Probudite u sebi istinskog obožavaoca klasike i duha sedamdesetih. Budite hipi u ovom razdoblju mode koji je veoma interesantan i šik.

Šminka i kosa

sminka

Definitivno pogođen dodir sedamdesetih. Šminka je 70% ovog izgleda učinila više interesantnim i neobičnim za današnja pravila šminkanja. Veoma sofisticirano, zalizano na stranu i spremno za vašu svečanu frizuru za svečanu priliku.

Neobavezna pletenica

svv

Interesantna neobavezna pletenica je super dodatak frizuri u stilu sedamdesetih kojoj je preko potreban takav detalj. Bez pletenice frizura bi izgledala previše zapušteno. Ovako pletenica odnosi prvi plan frizure.

Hipi ženska

7

Volim neobično, volim da teram svoj stil i da budem povezana sa prirodnom! Ako je vaš stil jednostavnost ali i mala maštovitost ukrašavanja frizure u stilu sedamdesetih, na pravom ste putu! Otkrijte jednostavnu devojku u sebi punu avanturističkog i slobodnog duha.

Nasmejana i uvek šik

8

“Ljudi me pitaju zašto se uvek smejem? Pa zato što volim svoju maštovitost. Danas sam pronašla jedan stari komad trake koji je ostao posle šivenja. Uvukla sam komad u kosu i dobila savršeno otkačenu i frizuru koja mi je danas izmamila osmeh!”

Šiške moram da probam!

9

“Šiške su nešto što nisam probala a ova slika me je učinila veoma zainteresovanom. Moje oči su nekako interesanto isplivale i došle u prvi plan. Da to sam nova ja sa šiškama!”

Seksi kao Brižit Bardo

10

Ima nešto posebno u ženama koje su postale kasika. Seksi i neprevaziđena visoka natapirana svečana frizura! Izmamite poglede i budite dominantna i svesna sebe kao i svoje nose modne opsednutosti sedamdesetim godinama!

Nastavite Čitati:
Brza Svečana Frizura

Uradi sama svoju brzu svečanu frizuru. U par koraka koje smo Vam pokazali sami ćete uspijeti da napravite svečanu frizuru. Pregledaj

Frizure za Kratku Kosu

10 frizura koje će vam ulepšati dan i možda vas nagovoriti da se ošišate! Frizure za kratku kosu; Kratka kosa PregledajOdgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)