5 Super seksi celebrity makeover-a koje morate pogledatiKako poznatima iz Holivuda stoji kratka kosa?

Skraćivanje kose može biti veoma stresno i nekada se planira godinama. Poznati imaju malo više financijskih sredstava od običnih ljudi pa im je malo i lakše eksperimentisati oko kose, jer tu su dobre stare ekstenzije koje mogu odmah da im vrate njihovu kosu na staru dužinu. Bez obzira na to danas ćemo vam pokazati pet najboljih celebrity makeovera sa skraćenom kosom.

#1 Olivia Munn

oliviamunn

Olivia je ove godine šokirala fanove objavom na tviter profilu: “Sprema se novi film, i moj novi izgled”!

#2 Jessica Alba

jessicaalba

Jessica je malo skratila svoj bob od dužine ispod ramena i lepršavog stilizovanja, do zalizanog i ranog bob-a do ramena. Moramo priznati da Jessici ama baš sve dobro stoji!

#3 Jenna Elfman

jennaelfman

Super kratka frizurica koja joj mnogo bolje stoji od duge kose levo. Jenna izgleda mnogo profinjenije i modernije i napokon ima striktan oblik frizure. Leva varijanta opuštene kose deluje neuredno.

#4 Jennifer Aniston

jenniferaniston

Jennifer je odlučila da odseče svoju stepenastu kosu koju je nosila godinama i proprati trend stepenastog bob-a.

#5 Ktherine Heigl

katherine-heigl

Jednako seksi i zavodljiva i sa dugom i sa kratkom kosom. Zavisno od uloge malo promene nije na odmet.

Nadamo se da vam se sviđa naših top pet makeover-a ove sedmice. Ostanite sa nama i u narednom periodu jer spremamo novogodišnje i božićne specijale samo za čitaoce eFrizer magazina!

Nastavite Čitati:
Stepenaste frizure
stepenasta kosa

U stepenaste frizure spada kosa koja je ošišana na slojeve (stepenove) a ne na ravno. Stepenaste frizure nisu samo frizure Pregledaj

Frizure za tanku kosu
frizure za tanku kosu

Koja su to rešenja za tanku kosu i koje frizure za tanku kosu možete iskoristiti kao svoju prednost? Tanka kosa PregledajOdgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *