5 Predivnih frizura za poludugu kosuFrizure za poludugu kosu

Poludugom kosom smatramo dužine koje ne spadaju ni u dugačku kosu a ni u kratku kosu. To su dužine koje se nalaze negde ispod ramena pa do pola leđa. Kao što i sama definicija govori, poluduga kosa je negde na pola, ni gore ni dole, niti je kratka a niti duga kosa, zato je potrebno odabrati neku lepu frizuru koja će vam lepo stajati na toj dužini kose. Pokazaćemo vam deset najlepših frizura za poludugu kosu koje su svečane i romantične i koje takođe možete iskoristiti za doček nove godine.

1# Romantično začešljana kosa na stranu sa velikim valovima na kosi

Moglo bi se reći da je ova frizura na granici duge i poluduge kose. Ova dužina je savršena za osobe koje ne žele potpuno dugačku kosu ali ne i potpuno kratku kosu. Kosa bačena na stranu preko ramena je veoma romantična i praktična za svaku svečanu priliku.

frizure za poludugu kosu
frizure za poludugu kosu

#2 Puluduga kosa sa velikim volumenom i simpatičnim šiškama na licu

Ovom frizurom možete da smanjite volumen kose na krajevima. Ovu frizuru možete postići tako što ćete kosu ošišati na jak stepen. Gornji deo možete pokačiti u neku polupunđu kao na slici.

frizure za poludugu kosu
frizure za poludugu kosu

#3 Stepenasta poluduga kosa sa velikim valovima

Predivan primer dobro ošišanog stepena na kosi. Prvi pramen od vrha glave počinje u predelu jagodične kosi i spušta se agresivno do konačne dužine. Sa ovako ošišanom kosom, vaše kovrče će trajati i do par dana.

stepenasta frizura
stepenasta frizura

#4 Svečana punđa na poludugoj kosi (prednji delovi kose opušteni)

Ako ne volite glomazne frizure i velike punđe, poluduga kosa je dobar teritorij da se nosi mala punđa sa puštenim šiškama. Izgleda veoma graciozno i svečano.

frizure za poludugu kosu
frizure za poludugu kosu

#5 Zanimljiva pletenica

Pletenicom možete dati utisak da je vaša kosa duža nego što zapravo jeste. Pramenovi na kosi su ovek dobrodošli da vašoj frizuri dodaju dodatnu zanimljivost.

pletenice
pletenice
Nastavite Čitati:
Brza Svečana Frizura

Uradi sama svoju brzu svečanu frizuru. U par koraka koje smo Vam pokazali sami ćete uspijeti da napravite svečanu frizuru. Pregledaj

Frizure za Kratku Kosu

10 frizura koje će vam ulepšati dan i možda vas nagovoriti da se ošišate! Frizure za kratku kosu; Kratka kosa PregledajOdgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)