20 Frizura za Dečake [Dečije Frizure]Danas ćemo vam pokazati najmodernije frizure za dečake u ovoj godini. Sigurno se dvoumite kakvu bi frizuru vaš dečak želeo da nosi. E pa, napravili smo jedan simpatičan izbor gde ćete moći da pronađete svakakve stilove i dužine kose.

Veoma je teško izabrati dobar izgled za dečaka od toliko preslatkih frizura namenjenih klincima. Možda čak i vaš mališan već ima vlastito mišljenje o izboru frizure i stila. Kako bi pomogli svim roditeljima a i dečacima širom sveta, za vas smo izabrali moderne frizure koje odgovaraju dečacima. Na našoj listi ćete naći sve od kratkih frizura pa sve do frizura koje uključuju kovrdže, razbacane frizure, poluduge, hipsterske, moderne itd.

Pronalazak jedne frizure ili određenog stila za vašeg mališana može biti veoma težak, pa zbog toga možda želite da eksperimentišete sa nekoliko stilova dok ne pronađete onaj koji vam odgovara. Krenite na vreme kako bi imali dovoljno vremena da odlučite koji izgled je najbolji.

Kratko sa strane – začešljano u stranu

kratka dečija frizura u stranu
kratka dečija frizura u stranu

Za ovaj stil se odlučuje većina roditelja jer je jednostavan za održavanje. Samo pratite prirodan rast kose i začešljajte je na jednu stranu.

Razbacane šiške

frizura za dečaka - razbacane neuredne šiške
frizura za dečaka – razbacane neuredne šiške

Neuredne šiške su veoma popularne. Potrebno vam je samo malo gela za stilizovanje kose a mi vam garantujemo da će vam dječak biti oduševljen.

Retro inspiracija

retro inspiracija dečija frizura
retro inspiracija dečija frizura

Ako ste inspirisani stilom 50-ih onda je ovaj izgled pun pogodak. Dječaci svih godina mogu da nose ovu frizuru i svima stoji savršeno. Probudite malog Elvisa.

Dugačko na vrhu glave i zalizano

kratko sa strane - dosta duže na vrhu i zalizano muška dečija frizura
kratko sa strane – dosta duže na vrhu i zalizano

Ovaj zalizan izgled stoji svima ali ovakva frizura najbolje funkcioniše na malo gušćoj kosi. Neophodno je da vaš mališan pusti kosu na vrhu glave da poraste na minimalno deset santimetara dužine.

Duga kosa za vašeg dečaka

duga kosa - dečija frizura - plava kosa
duga kosa – dečija frizura – plava kosa

Ova odlična dužina će zasigurno izdvojiti vašeg dječaka. Sa ovakvom kosom dječak će vam biti samo još više neodoljiv.

Frizura za kovrdžavog dečaka sa gustom kosom

kovrdžava kosa - dečija frizura- gusta kosa
kovrdžava kosa – dečija frizura- gusta kosa

Slojevi su za ovu frizuru odlučujući faktor jer pomažu da izgled bude lak i održiv ali pripazite da frizer previše ne skrati kosu oko lica. Ovaj stil je idealan za dječake sa većim čelom i gustom kosom.

Nula fejd za dečaka

nula sa strane - duža kosa na vrhu
nula sa strane – duža kosa na vrhu

Dječaci sa srednje gustom kosom i ovalnim licem će izgledati fantastično sa ovom hipsterskom frizurom. Ovu frizuru ćete oblikovati tako što ćete krajeve izbrijati a ostaviti na vrhu značajnu količinu kose.

Super kratka frizura za dečaka

kratka frizura za dečaka
kratka frizura za dečaka

Ova frizura je veoma popularna za dječake svih uzrasta. Ova frizura spade u vojnički stil a roditelji je vole jer ne zahtijeva nikakvo održavanje. Ova frizura je veoma pogodna za dječake koji se bave sportom upravo zbog svoje jednostavnosti i lakoće održavanja.

Moderni pompadur

moderni pompadur - frizura za dečaka
moderni pompadur – frizura za dečaka

Pompadur je klasično šišanje koje je u današnje vreme dobilo svog naslednika a to je moderni pompadur. Varijacija modernog naspram klasičnog jeste da je dužina sa strane dosta više kraća i izbrijanija kod modernog pompadura. Ide se kratko sve do nula dužine. Na vrhu glave ostavljamo poprilično dosta kose kako bi se kosa mogla složiti na nazad u stilu pompadura.

Srednje duga kosa za dečaka

srednje duga dečija frizura - valovita i svetla kosa
srednje duga dečija frizura – valovita i svetla kosa

Mnogo simpatična srednje duga frizura. Ako ne volite da svog dečaka šišate kratko, ova frizura je idealna za srednje gustu i valovitiju kosu. Ni ravna kosa nije isključena, izgledaće jednako slatko.

Otkačena dečija čiroki frizura sa tribal linijom

čiroki jež dečija frizura
čiroki jež dečija frizura

Super simpatična i otkačena čiroki frizura za vašeg dečaka. Deca vole da se osećaju posebnima, tako da ova frizura će definitivno da privuče pažnju od strane drugara.

Preslatko i neobično

mnogo duže na vrhu glave i izbrijano sa strane - frizure za decu
mnogo duže na vrhu glave i izbrijano sa strane – frizure za decu

Ova frizura je naš favorit!

Romeo Bekam frizura

romeo bekam
romeo bekam

Preslatka frizura za dečake sa tanjom i ravnom kosom. Radi se o skraćenoj kosi oko ušiju na negde broj 3, a ostatak kose je dosta duži sa naglašeno dugim šiškama koje padaju na čelo.

Još jedna malo kraća varijanta

romeo bekam frizura
romeo bekam frizura

Ista varijanta kao i prethodna slika samo malo kraće. Sveže ošišano.

Klasična frizura

klasična dečija frizura na stranu
klasična dečija frizura na stranu

jedna duža varijanta, klasična elegantna frizura sa razdeljkom.

Mohavk

dečija mohavk frizura
dečija mohavk frizura

Veoma slatko i lako za namestiti.

Čiroki sa nulom sa strane

nula fejd - čiroki- dečija frizura
nula fejd – čiroki- dečija frizura

Super simpatično za videti na detetu. Moderna verzija čiroki frizure iz dvehiljaditih.

Još jedan Moderni Pompadur

dečiji moderni pompadur
dečiji moderni pompadur

Sve podugnuto na gore sa agresivno izbrijanim okolo. Definicija modernog pompadura! Morete priznati da izgleda jako simpatično.

Pankerica

decija pank frizura
decija pank frizura

Bez prelaza, izbrijano sa strane i čiroki. Ma pre pre slatko!

I da, došli smo do kraja. Videli smo toliko simpatičnih i slatkih frizurica za dečake. Nadam se da ste i vi našli frizuru za svog dečaka danas. Pišite nam svoja mišljenja, ideje i sugestije u komentarima ispod!

Nastavite Čitati:
Najmodernije muške frizure za 2015!

Muške frizure i stil su otišli u smeru puštanja brade zajedno sa kosom i u smeru velikih razlika između ošišane Pregledaj

Moderna klasična muška frizura za leto 2015!

Muške frizure evoluiraju kao i ženske iz godine u godinu i raznim varijacijama na oblike kose, dobijaju nove dimenzije. Naš PregledajOdgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)