10 Stvari sa kojima ćete definitivno iznervirati svog frizerašišanje
Neke ljudske navike se nikad ne menjaju a neke navie mušterija od kad je frizerskog zanata posebno iritiraju frizere. Frizerski posao spada u teže i napornije poslove. U frizerskom poslu je uključen i psihički i fizički rad, te je zato jako iscrpan. Ponekad je frizerima ako imaju puno posla zbog umora i manjka koncentracije dosta svega i gledaju samo da izdrže svoju smenu. Da bi vas Vaš frizer lepo ošišao i da bi taj susret uvek bio ugodan važno je i zanimljivo znati šta to sve nervira frizere i šta ne treba raditi dok ste na frizerskoj stolici.

1 Nošenje velikih okruglih minđuša

Velike okrugle minđuše su smrt za frizere. Ako ih frizer nije uočio onda ćete se možda suočiti sa tim da vas frizer jako zakači češljom. Takva situacija nije ni malo ugodna ni po vas ni po frizera, pa je najbolje kada idete frizeru da skinete naušnice.

2 Stalno javljanje na telefon

Ako frizer mora konstantno da zastajkuje da bi se vi javili na svoj telefon, onda tad gubi koncentraciju i dragoceno vreme. Ako ste sebi odredili pola sata za sebe u frizerskom salonu onda isključite telefon ili tonove kako vas nebi ometao telefon.

3 Vrpoljenje i okretanje glave

Frizeri se najviše namuče sa mušterijama koje se konstantno vrpolje i okreću glavu kada pričaju sa nekim ko iza čeka. Budite dobra mušterija i čvrsto i mirno držite glavu kako vam ju je frizer postavio.

4 Zanemarivanje razgovora sa frizerom

Frizeru morate dati neke smernice šta želite. Ne možete samo sesti i čekati da frizer završi. Frizeri vole da saslušaju vaše želje kako bi dobili što bolju sliku vaših želja, zato se uključite u otvorenu komunikaciju.

5 Ogovaranje frizera koji vas je šišao prošli put

Frizeri mrze ogovaranja kolega. Čim počnete da ogovarate frizera kod kog ste bili prošli put, taj frizer je odmah svestan da ćete i njega ogovarati kod nekog drugog kada odete.

6 Ne ispravljajte glavu ako trebate biti savijeni na napred

Kod šišanja na ravno, potrebno je da držite glavu napred savijenu kako bi vaš frizer što ravnije i preciznije ošišao nazad na ravno. Ako konstantno ispravljate glavu, onda ćete nanervirati frizera.

7 Krivljenje glave

Ako glavu krivite na jednu stranu, to znači da će na kraju vašem frizeru to šišanje izgledati na krivo kako god se on trudio. Potrudite se da mu držite glavu ravno.

8 Sugerisanje pre nego što je završio svoj posao

Sugestije uvek možete da kažete na kraju. Ako je frizer u pola posla, onda ga ne ometajte u pravljenju vaše frizure.

9 Stavljanje ruku u kosu

Najgora moguća stvar je da budete nekulturni i stavljate ruke i otimate češalj frizeru iz ruke. Sačekajte da vidite kraj i onda mu možete reći da želite drugačije i da nije ispunio vaše zahteve.

10 Najveća nervoza nastane prilikom kašnjenja

Ako inzistirate da vas frizer primi tačno na vreme, onda morate da se i pojavite na vreme, ni ranije ni kasnije. Ako mislite da je dobro što ste došli ranije, e pa nije! Ranijim dolaskom remetite tuđi termin i vršite pritisak da vas odmah prime.

Nastavite Čitati:
Frizure za Kratku Kosu

10 frizura koje će vam ulepšati dan i možda vas nagovoriti da se ošišate! Frizure za kratku kosu; Kratka kosa Pregledaj

Ležerno i Svečano: Frizura za Svaku Priliku

Mladalačke frizure ne zahtjevaju previše laka, previše haube. Danas pogotovo kad se nosi ulični i ležerni stil frizeri su ti PregledajOdgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)