10 najlepše dizajniranih frizerskih salona i salona lepoteKako vaš salon lepote treba da izgleda?

Izgled vašeg frizerskog salona je jedan od presudnih faktora od kojih zavisi kako će se vaši klijenti osećati u njima. Bilo da se odlučite za moderni, retro ili klasični stil vašeg novog frizerskog salona, važno je da ga sredite sa ukusom i da se u njemu osećate kao kod kuće. Napravili smo izbor deset najlepše sređenih salona lepote koji su po izboru stranog frizerskog magazina BTC najlepše sređeni frizerski saloni. Iz ovog izbora možete dobiti možda neke nove vidike i steći neke nove ideje. Možda vas baš ovaj članak natera da nešto promenite u svom frizerskom salonu koji nije redizajniran godinama.

Gigalomanski izgled frizerskog salona

frizerskisalon

Gigalomanija u frizerskim enterijerima je veoma moderna zadnjih godina. Velika ogledala i puno radnih mesta je veoma popularno, ali obratite pažnju na funkcionalnost takvog salona. Imate li toliko zaposlenih i toliko prometa za toliki prostor. Ovaj moderni dizajn izgleda lepo i sa ukusom.

Futuristički izgled salona

frizerski salon dizajn

Ovde vidimo jedan moderan i više urban undergroun izgled sa akcentom na svetle boje i većinski belu boju. Imitacija zidnog bloka iz neke podzemne garaže izgleda veoma modernistički i futuristički.

Minimalistički izgled frizerskog salona

frizerski salon dizajn

Ovo je jedan salon koji izgleda lepo a da se nije puno novaca moralo uložiti u njega. Minimalistički izgled može da izgleda moderno i sa ukusom, i to je ovaj salon i dokazao.

Oronula cigla i zid

frizerski salon enterijer

Veoma urban i klasični izlged sa oronulom ciglom je veoma popularan kod dizajnera. Starinski izgled ogledala i oronulog drveta ima svoju draž.

Futurističko modernistički izgled

frizerskisalon11

Futurizam je veoma popularan zadnjih godina. Ovakav salon izgled van vremenski i daje klijentima utisak da su negde u budućnosti.

frizerskisalon12

Ako volite miris i izgled drveta, ovo je dizajn za vas. Više od 70% enterijera ovog salona na slici se zasniva na drvetu. Drvo je prirodni element koji daje prostoriji utisak prirodnosti.

Veliki stropovi

frizerskisalon14

Veliki stropovi sa modernim nameštajem daje dašak glamura u ovom enterijeru.

Berberski enterijer salona

berberski enterijer salona

Nema lepšeg vintidž izgleda od izgleda stare berbernice sa starim berberskim stolicama. Ako volite klasiku i starinski izgled, ovo je enterijer koji će vas zainteresovati.

Bar i salon u jednom

frizerskisalon4

Loreal je zanimljivom izvedbom spojio barski šank i policu za boje. Ovde možete sesti i zatražiti željenu boju kose, kao u baru kada naručite piće 🙂

Cveće kao veliki adut pri ukrašavanju salona

frizerskisalon16

Ukrasite svoj salon sa velikim cvećem. Klijenti će imati osećaj da uživaju u prirodi i naprosto će maštati o danu kada idu kod vas na relax.

Nastavite Čitati:
Lekcija 1: Kako prepoznati talenat za frizera?

frizer sa makazama Talenat za frizera Da bi postali frizer potrebno je da posedujete neke osobine koje su veoma bitne Pregledaj

Šta Sve Treba Frizeru Početniku od Opreme?

Krenuli ste u frizersku školu, počeli ste pomalo da vježbate, imate neke ideje u glavi, radili bi svašta, ali nemate PregledajOdgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)