Venčane Frizure za Dugu KosuKako da budeš u najlepšem izdanju za svoj najvažniji dan?

Venčanje je dan kada svaka žena mašta da ima najlepšu i najbolju venčanu frizuru koju je ikad nosila do tad. Mlada želi da je rodbina, kumovi, prijatelji gledaju na video zapisima i na slikama u najboljem izdanju godinama posle. Ako imate dugu kosu imaćete materijala za raditi šta god vam je volja. Mi ćemo vam predstaviti svečane frizure za venčanje za dugu kosu a rasporedićemo ih po bojama i po dužini. Nadamo se da će vam se svideti naš veliki izbor zato nastavite da čitate ispod.

Prirodna boja kose – Predivna venčana frizura

d17c5180947ad404bd2b0a9aa9258ff6

Imate prirodnu boju kose, kosu do grudi i niste neki tip koji voli preterane i preuglađene frizure. Ovo je jedna veoma opuštena i sofisticirana varijanta frizure za venčanje koja ima jedan veoma lep detalj cveta u kosu a preko koje će i veo da izgleda lepo. Kosa je elegantno opušteno uvijena na vani i malo pokopčana na profilu koji je malo natapiran i naglašen. Predivno, ne preterano i ukusno!

Visoko podignuta kosa

svečane frizure
svečane frizure

Imate lice koje voli visoko podignutu kosu i ne volite da vam je kosa na vratu? Ovo je jedna predivna varijanta podignute kose sa velikom punđom pozadi i dva predivna cveta koji daju detalj kosi. Prelepe velike naušnice takođe pojačavaju utisak tako da ih nebi trebali izostaviti ako se odlučite na ovu varijantu. Ovo je još jedna ideja za brinete i počeli smo sa brinetama jer je njima najteže naglasiti kosu kao i crnkama, svetlije žene ipak imaju više mogućnosti u svečanim frizurama.

Duga uvijena puštena kosa (Svečane frizure za dugu puštenu kosu)

svečane frizure
svečane frizure za dugu kosu

Ako ste ljubitelj puštene kose i volite svoju dužinu kose i da pokažete, ovo je naš predlog za vas. Lepa duga prirodno obojena kosa puštena i prebačena na napred da se vidi kada vas budu slikali sa prednje strane. Profil je natapiran i malo naglašen, a rajf je takođe ne izostavni detalj. Na ovu frizuru ide i kruna jako dobro tako da ako vam se više sviđa ta varijanta, onda stavite krunu na gotovu frizuru.

Niska punđa – Apsolutni hit ovih godina za venčanje

niska punđa
Svečana frizura sa niskom punđom

Niske punđe nas oduševljavaju svojom elegantnošću i mekoćom. Blago izvučeni komadići kose sa strane daju tako nežne note pogotovo mladoj za venčanje. Ova niska punđa nije teška za napraviti i ako se odlučite za ovo ponesite kosu frizeru i napravite probnu frizuru.

Volite kosu sa strane?

svečane frizure
svečana frizura kosa na stranu

Napravite romantičnu frizuru koja daje utisak asimetrije i pokačena je na stranu. Sa strane koja je zalizana možete malo pustiti jedan pramen da ispada. Uz ovu frizuru nikako nesmete da izostavite osmeh!

Velika pletenica na plavoj kosi

riblja kost
riblja kost

Morate priznati da ste ostali bez daha! Ova frizura je tako jednostavna za napraviti a tako dobro izgleda i pletenica i punđa napravljena iz te pletenice. Napomena: Na plavoj kosi se bolje vide pletenice, a tamna kosa zahteva detalj koji pojačava jednostavnu frizuru.

Podignuta kosa na stranu je veliko DA!

kosa na stranu, svečano i slatko
lazni bob kosa na stranu

Predivna blago pokačena frizura u nisku punđu sa podeljenom kosom na stranu. Fantastično izgleda i daje romantičan utisak baš detlj podele kose.

Riblja pletenica sa strane

pletenice
pletenice

Ljubitelji pletenica vole ovakve frizure i za svoje venčanje. Veoma elegantno, lepo i ukusno. Ako ste ljubitelj malo razbarušenijeg izgleda, slobodno malo još poizvlačite pletenicu.

Punđa na stranu

pundja na stranu
pundja na stranu

Još jedna predivna niska punđa koja ima akcenat da je pokačena malo više na jednu stranu. Kosa je takođe podeljena na jednu stranu pa ako ste ljubitelj toga ovo je pravi izbor za vas.

Lokne iz repa

lokne iz repa
lokne iz repa

Predivna frizura za mladu naglašena detaljima kod vezanja repa. Skupljene lokne na stranu koje padaju na rame sa kosom pokupljenom na nazad, predivno će izgledati na vašim fotografijama a i uživo!

Nastavite Čitati:
30 Predivnih Frizura za Venčanje
frizure za venčanje

Koje su najlepše frizure za venčanje? Talasi na kosi sa kosom podeljenom na stranuPunđe, niske i visokeDuga kosa sa laganim Pregledaj

Ovog Leta Isprobajte Bujni Konjski Rep – 15 Frizura!
elegantno zalizan rep

Bujni konjski rep je frizura koju možete da napravite veoma lako i nosite svaki dan. Ako ste osoba koja ne PregledajOdgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *