Top 7 Najlepših frizura sa dodele “Zlatnog Globusa” u 2017!Ako ste u nedelju pratili dodelu Zlatnog Globusa u Americi, sigurno ste se oduševili ovogodišnjom izgledom svetskih zvezda. Romantične podignute frizure raznih stilova i lažno pokačena kosa koja izgleda kao lažni bob “faux bob” postavljaju trendove nošenja elegantnih frizura i ove 2017 godine.

Lilly Collins: Podignuta kosa

podignuta kosa

Nežna, sa teksturom i raznolikim zanimljivim detaljima u kosi poput rajf pletenice, sve ukupno izgleda jako romantično i neobično, idealno za eleganciju.

Emma Stone

Emma Stone uvek lepa i uvek u nežnoj varijanti opušteno pokačene kose. Lažno pokačena kosa nazad daje utisak da ima bob frizuru.

Hillary Duff: Šiške

Šiške su ove godine veoma moderne. Hillary je ove godine odlučila da šiške stavi u prvi plan.

Reese Witherspoon

Jako dobro joj stoji kosa prebačena na stranu. a agresivna podela na stranu čini ovu frizuru veoma zanimljivom i ekstravagantnom.

Gina Rodriguez: Seksi talasi

Veoma seksi i ženstveno izdanje Gine. Zalizana strana kose i lagani talasi.

Kristen Wiig: Kratko i slatko

Emily Ratajkowski: Choped bob

Nastavite Čitati:
30 Predivnih Frizura za Venčanje
frizure za venčanje

Koje su najlepše frizure za venčanje? Talasi na kosi sa kosom podeljenom na stranuPunđe, niske i visokeDuga kosa sa laganim Pregledaj

Ovog Leta Isprobajte Bujni Konjski Rep – 15 Frizura!
elegantno zalizan rep

Bujni konjski rep je frizura koju možete da napravite veoma lako i nosite svaki dan. Ako ste osoba koja ne PregledajOdgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *