Top 7 Najlepših frizura sa dodele “Zlatnog Globusa” u 2017!Ako ste u nedelju pratili dodelu Zlatnog Globusa u Americi, sigurno ste se oduševili ovogodišnjom izgledom svetskih zvezda. Romantične podignute frizure raznih stilova i lažno pokačena kosa koja izgleda kao lažni bob “faux bob” postavljaju trendove nošenja elegantnih frizura i ove 2017 godine.

Lilly Collins: Podignuta kosa

podignuta kosa

Nežna, sa teksturom i raznolikim zanimljivim detaljima u kosi poput rajf pletenice, sve ukupno izgleda jako romantično i neobično, idealno za eleganciju.

Emma Stone

Emma Stone uvek lepa i uvek u nežnoj varijanti opušteno pokačene kose. Lažno pokačena kosa nazad daje utisak da ima bob frizuru.

Hillary Duff: Šiške

Šiške su ove godine veoma moderne. Hillary je ove godine odlučila da šiške stavi u prvi plan.

Reese Witherspoon

Jako dobro joj stoji kosa prebačena na stranu. a agresivna podela na stranu čini ovu frizuru veoma zanimljivom i ekstravagantnom.

Gina Rodriguez: Seksi talasi

Veoma seksi i ženstveno izdanje Gine. Zalizana strana kose i lagani talasi.

Kristen Wiig: Kratko i slatko

Emily Ratajkowski: Choped bob

Nastavite Čitati:
Brza Svečana Frizura

Uradi sama svoju brzu svečanu frizuru. U par koraka koje smo Vam pokazali sami ćete uspijeti da napravite svečanu frizuru. Pregledaj

Ležerno i Svečano: Frizura za Svaku Priliku

Mladalačke frizure ne zahtjevaju previše laka, previše haube. Danas pogotovo kad se nosi ulični i ležerni stil frizeri su ti PregledajOdgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)