Do savršene frizure uz pomoć wc papira? Da moguće je..savršene frizure
uradi sama, laka frizura za napraviti

Za savršene frizure koje izgledaju moćno i skupo vam ne treba više od dobre volje i malo kreativnosti. Ne treba vam više od 10 minuta da napravite ovakvu frizuru sami!

Savršene frizure za 10 minuta, da moguće je!

Zvuči neverovatno da bi bilo istinito, ali itekako je izvodivo. Wc papir će nam biti glavni alat za današnji makeover sa našom Lejlom. Kovrdžanje kose uz pomoć figara ili pegle može ponekad da bude naporan posao. Zabole nas ruke, leđa i kosu još uz to i isušujemo i maltretiramo sa zagrijavanjem. Ovo je jedan jednostavan, zabavan i pomalo neverovatan metod. Ostanite sa nama, prelistajte sve korake i napravite frizuru za čas posla bez ijednog pomagala!

Instrukcije:

  • Kosu uvijajte suhu i to je jako bitno da primenite tako jer je u pitanju papir koji se može smočiti i poremetiti vam sve
  • Možete kao ja da ostavite par sati ako vam kosa jako brzo prima prelom i lokne
  • Ako vam kosa slabije prima onda ostavite preko noći i ujutro ćete imati savršen rezultat

Korak 1 do savršene frizure!

savršene frizure
frizura za 10 minuta

U prvom koraku, smotaćete papir na tri puta. Prvo na pola, pa onda još jednom dok ne dobijete deblju celinu kao na slici. Potrudite se da lepo smotate papir kako bi se kosa odgovarajuće rasporedila i pedantno uvila oko papira.

Korak 2

Izdvojite prvi pramen iz zadnjeg dela glave i počnete da ga od krajeva obmotavate oko papira i tako sve do kraja. Na vrnu od papira svežene klasičnu čvor kako bi učvrstili da kosa ne ispadne iz papira. Uvek pazite na krajeve kose da i njih uvijete i umotate kako nebi otali raščupani.

Korak 3

Pedantno uradite svu kosu. Najbolje je da kosu podelite u sekcije kako bi što pedantnije sve uradili, manje ćete se namučiti i bez pola muke ćete doći do savršene frizure. Ovako treba da izgleda kompletna kosa kada je uradite.

Nakon par sati…….

Eto, nadamo se da ste zadovoljni. Ostanite sa nama i pratite naredna makeover izdanja!

Nastavite Čitati:
30 Predivnih Frizura za Venčanje
frizure za venčanje

Koje su najlepše frizure za venčanje? Talasi na kosi sa kosom podeljenom na stranuPunđe, niske i visokeDuga kosa sa laganim Pregledaj

Ovog Leta Isprobajte Bujni Konjski Rep – 15 Frizura!
elegantno zalizan rep

Bujni konjski rep je frizura koju možete da napravite veoma lako i nosite svaki dan. Ako ste osoba koja ne PregledajOdgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *