Punđe za mladu: 20 Punđa za vaš poseban dan!Punđe su itekako moderne i popularne i dalje u ovoj godini. Punđe nas oduševljavaju svojom elegancijom, gracioznošću i ležernošću. Svaka punđa je unikatna za sebe i najvažnije je da imate ideju i da znate šta vam pristaje. Punđe mogu biti:

  • Niske punđe

Niske punđe su pravljene tako da imaju skoncentrisanu kosu na nižem delu glave nazad pri vratu. Od načina pravljenja i ideje zavisi hoćete li se odlučiti za opuštenu ili zalizanu zategnutu punđu.

  • Visoke punđe

Na visokim punđama kosa je skoncentrisana visoko na profilu glave. Visoke punđe su pomalo ispale iz mode pojavom niskoh ležernih punđi ali su i danas itekako tražene u modernim varijantama.

  • Punđe preko uha

Punđa preko uha ima bočne strane nisko postavljene tako da prelaze i sakrivaju uho. Ova karakteristika pravljenja je dobra ukoliko imate problema sa oblikom ili veličinom ušiju.

  • Punđe iznad uha

Kod ovih punđi bočne strane i šiške su skoncentrisane iznad uha. Šiške mogu ostati puštene ali je kosa koja je uhvaćena u punđu zalizana iznad uha.

  • Opuštene punđe

Opuštene punđe su pravi hit u frizerskom svetu. Opuštenost je broj jedan u današnjim svečanim frizurama zato je ovo jedan od najtraženijih zahteva u frizerskom salonu. Opuštena punđa nije previše zalizana, prejako pokačena i imate utisak da je kosa prirodno i ležerno napravljena

Pogledajmo šta smo to pripremili za vas. Punđe za mladu su veoma dobar i elegantan izbor i pogledajte naš izbor dvadeset najlepših punđi za mladu u ovoj godini.

pundja za mladu

Nastavite Čitati:
Brza Svečana Frizura

Uradi sama svoju brzu svečanu frizuru. U par koraka koje smo Vam pokazali sami ćete uspijeti da napravite svečanu frizuru. Pregledaj

Frizure za Kratku Kosu

10 frizura koje će vam ulepšati dan i možda vas nagovoriti da se ošišate! Frizure za kratku kosu; Kratka kosa PregledajOdgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)