Prednosti kratke moderne frizure u 2016!šišanje na kratko

Zašto da ošišam svoju dugačku i dosadnu kosu?

Pre nego što odlučite da odsečete svoju kosu na kratko potrebno je da istražite fotografije na internetu i saznate šta dobijate sa skraćivanjem kose a šta gubite. Kratka kosa je prvenstveno dosta zahvalna za održavanje. Sa kratkom kosom do ramena ne gubite mnogo, jer je to još uvek dužina kose koju možete i svezati u rep i napraviti neku lepu svečanu frizuru.

Dugačka kosa koja se mrsi može biti veoma traumatična svaki put kad posegnete za četkom za češljanje. Tanka dlaka pogotovo ima tendenciju mršenja i tanjenja na krajevima. Postavlja se pitanje šta će vam tanka duga kosa sa jako istanjenim krajevima? Ako imate ovakvu kosu, modni trendovi vam idu na ruku. Bob do ramena ili malo ispod ramena je savršeno rešenje. Rešićete se ispucalih i utanjenih krajeva koje niste dugo i sistemacki skraćivali u uzaludnom puštanju kose. Dobićete jednu kompletnu formu i puniju kosu.

Naučite da pravite soft waves, lagane valove na kosi do ramena!

Dosta ste nosili ravno. Sad se nosi valovita kosa i ako ste već promenili frizuru u moderni bob do ramena onda trebate da promenite i navike stilizovanja svoje kose. Frizer vas je ošišao na modernu frizuru, ali frizera nemate svakodnevno kod kuće i zato trebate početi sami da stilizujete moderno svoju novu frizuru.

Kupite figaro za kosu, deblji je boji za što krupnije valove

Figaro je danas neophodan u svakom domaćinstvu u kojem žive devojke i žene. Bacite oko na par tutorijala na jutjubu i za čas ćete naučiti kako da uvijete kosu, razbacate je i dobijete neodoljive holivudske valove na kosi.

Obojite kosu u moderne boje i modernim tehnikama sombre, ombre, balayage

Nije dovoljno da promenite samo frizuru i ošišate se. Promenite i boju kose! Otiđite kod frizera i tražite nešto moderno i prikladno boji vašeg tena i boji vaše prirodne kose. Naša preporuka je nekakav lep lagani soft sunkissed (sunčani krajevi) kolr sa pramenovima. Pramenoi predivno izgledaju na kosi ošišanoj do ramena i uvijenoj na lagane valove. Sa balayage, sombre ili ombre pramenovima vaša kosa će se prelivati na suncu a vaš novi imidž će biti neprepoznatljiv i veoma moderan!

Zapamtite, život je prekratak za nošenje jedne frizure i boje kose!

Nastavite Čitati:
Frizure za Kratku Kosu

10 frizura koje će vam ulepšati dan i možda vas nagovoriti da se ošišate! Frizure za kratku kosu; Kratka kosa Pregledaj

Ležerno i Svečano: Frizura za Svaku Priliku

Mladalačke frizure ne zahtjevaju previše laka, previše haube. Danas pogotovo kad se nosi ulični i ležerni stil frizeri su ti PregledajOdgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)