Moderne kratke frizure za 2015Moderne kratke frizure su obilježile zadnjih par godina a takođe i ovu godinu. Duga kosa je nekako u drugom planu pored neverovatno modernih kratkih frizura do brade, blago uvijenih i lepršavih.

Šta je to moderna frizura? Moderna frizura je frizura koja dominira u svetskim časopisima i koju nose poznate ličnosti u zemljama sveta. Moderne frizure su sve popularizovane frizure u datom momentu u jednom delu sveta.

Da li svakom stoji svaka frizura? Naravno da ne. Retki su ljudi koji mogu nosit baš sve. Zato vam preporučujemo da trendove koje mislite da vam ne stoje, blago izbegnete. Ne morate pod svaku cenu da nosite neku frizuru iako vam ne stoji. Daćemo vam pregršt raznih kombinacija modernih frizura u 2015, i sigurno možete pronaći nešto za sebe.

Moderni kratki bob u 2015!

moderne-kratke-frizure

Kombinovan sa balayage ili ombre tehnike stavljanja pramenova na kosu. Vrlo kratki bob do brade je ove godine moderan. Upozoravamo vas na neke faktore na koje morate obratiti pažnju što se tiče ove frizure:

  • Pazite da nemate predugačak vrat
  • Srcoliko i okruglo lice voli ovaj rez
  • 5 cm pravilo kod paž frizura je dobro za znati u ovom slučaju.

Šta je to 5 cm pravilo? 5 cm pravilo je zanimljiva metoda proučavanja da li nekoj osobi stoji kratki bob rez. Uzmete lenjir i izmerite rastojanje od početka vrata pa do brade, i od brade o vrha uha. Ako su dužine srazmerne onda vam sigurno stoje ovakve frizure. Ako vam je rastojanje vrata veće od rastojanja od brade do uha, onda zaobiđite ovaj trend.

Svetli krajevi na bob frizuri

moderne-frizure

Svetli balayage ombre krajevi jako lepo izgledaju na ravnim bob rezovima. Najlepše izgledaju osenčeni svetli krajevi kada su urađeni na svetlijoj prirodnoj ne farbanoj kosi. Obratite pažnju kako jak karmin dodaje nosu krajevima i bob rezu.

Na šta treba paziti kada se radi ombre ili balayage? Treba paziti na to da li vam je kosa pretamna i da ne napravite prejak prelaz ili presvetle krajeve u odnosu na tamnu kosu. Pogotovo ako je kosa farbana, onda ćete sigurno imati probleme sa crvenim i žutim pigmentima dok budete posvetljivali kosu. U slučaju tamne kose, toplo vam preporučujemo tamnije pramenove, boje lešnjaka, karamel tamniji itd.

Amerikanci je popularno zovu: Pečurka rez

ff3bfe86e9cb9b0bd04924ba648a777b

Viđali smo ovu odvažnu frizuru kod poznatih amerikanaca. Rijana je pronosila ovu frizuru nedavno i jako dobro joj je stajala. Odvažan je korak odlučiti se na ovakvu frizuru koja malo iskače od svakodnevnih varijanti. Namerno smo izabrali i ovakvu jednu ne kliše frizuru za naše čitateljke koje vole da prate malo neobičniju modu.

Modernistički rez i oči u prvom planu

47ef32aaa8c4970085f8811653ff4655

Još jedna novonastala moderna frizura u 2015.godini koju treba znati nositi. Ovako kratak rez sa šiškama kraćim od obrva treba znati nositi. Morate biti izvanredno lepi sa veoma neobičnim očima da bi vam ovakav tip šišanja odgovarao. Devojke koje vole neobično i ekstravagantno, slobodnjački i modernističko futurističke stvari, biće oduševljene!

Asimetrija se vraća u novom stilu

232c3e8d11f9f5041e8a5d36babee8f2

Veoma neobičan rez, sa puno tanjenja, špiceva i nepravilnosti veoma dobro stoji slatkastim licima sa naglašenim jagodicama i tamnoputijim ženama.

Tip kose idelan za ovu frizuru:

  • Ravna srednje tanka dlaka
  • Tamna prirodna kosa
  • Srednje gusta do gusta kosa
  • Srcolik oblik lica
Nastavite Čitati:
Frizure za Kratku Kosu

10 frizura koje će vam ulepšati dan i možda vas nagovoriti da se ošišate! Frizure za kratku kosu; Kratka kosa Pregledaj

Ležerno i Svečano: Frizura za Svaku Priliku

Mladalačke frizure ne zahtjevaju previše laka, previše haube. Danas pogotovo kad se nosi ulični i ležerni stil frizeri su ti PregledajOdgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)