Frizure za tešku i neukrotivu kosu!Dovesti pod kontrolu kosu koja je neukrotiva čini se kao nemoguća misija. Zašto ne može da stoji na mjestu? Svi imamo one dane kad kosa baš neće da se ponaša onako kako mi to hoćemo. Ili oni trenuci kad nam nedostaje vremena a svjesni smo da ne možemo odvojiti sat za pranje i feniranje kose. Mi smo za vas pronašli frizure koje će vam pomoći da kosu stilizujete kao profesionalac.

Jednostavno-podignuta-kosa

Jednostavno podignuta kosa zahtijeva svega nekoliko ukosnica i par minuta vašeg vremena. Ova frizura najbolje pristaje srednje dugoj kosi, pogotovo ako ste kosu oprale dan prije. Frizura za sebe govori da je slatka i da vam nije trebalo previše vremena za nju.

pundza

Visoka pundža je klasičan način da dovedete u red neukrotivu kosu. Postoji nekoliko načina kako će ova frizura izgledati savršeno. Možete koristiti spužvu za krofna pundžu ili je jednostavno obmotati oko gumice za kosu sa kojom ste prethodno učvrstile visoki rep.

friyua sa trakom za kosu

Ako imate kratku frizuru, trake za kosu su od sad vaš najbolji prijatelj. Uz pomoć njih možete napraviti iluziju podignute kose. Takođe, umjesto trake za kosu možete koristiti maramu u boji koja je idealna za ljetne večeri ili ležerni izlazak.

uvrnuta kosa

Potrošile ste 30 minuta praveći frizuru da bi vam je unuštio vjetar ili kiša. Ne brinite se jer mi imamo rješenje za vas. Ova jednostavna frizura će odlično pristajati kratkoj, srednje dugoj ili dugoj kosi. Potrebna vam je četka, nekoliko ukosnica i lak za kosu. Različite pramenove uvrnite i učvrstite ukosnicama. Nakon toga kosu podignite u pundžu i gotovo. Imate savršenu frizuru uprkos vjetru i kiši.

jednostavna-pletenica

Ponekad ste lijene a kosa vas ne sluša. U ovakvim situacijama pletenice su rješenje. Ovakva frizura je veoma jednostavna a oduzima vam svega nekoliko minuta. Ono što vam je potrebno jeste četka, elastična gumica za kosu i spretni prsti.

dvije-pundze

Ako želite ležernu frizuru a kosa vas ne sluša mi vam preporučujemo duplu pundžu. Kosu jednostavno podijelite na dva repa. Učvrstite ih elaštičnim gumicama i napravite dvije neuredne pundže. Ako želite da vam kosa još više izgleda ležerno onda ostavite par pramenova da slobodno lepršaju.

Nastavite Čitati:
Frizure za Kratku Kosu

10 frizura koje će vam ulepšati dan i možda vas nagovoriti da se ošišate! Frizure za kratku kosu; Kratka kosa Pregledaj

Ležerno i Svečano: Frizura za Svaku Priliku

Mladalačke frizure ne zahtjevaju previše laka, previše haube. Danas pogotovo kad se nosi ulični i ležerni stil frizeri su ti PregledajOdgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)