Frizure za novu godinu: 10 Načina kako da je nosite!Frizure za novu godinu

Frizure za novu godinu su uvek top tema u decembru mesecu. Ove godine vam donosimo deset najlepših izdanja po našem izboru sa kojim ćete definitivno očarati svog partnera.

Elegantno zalizana kosa u niski rep

zalizana-kosa

Zaližite kosu sa precizno podeljenim razdeljkom. Pedantno je počešljajte i nalakirajte a ostatak kose svežite u niski rep. Oko svezane gumice možete omotati malo kose oko repa kako bi ste je sakrili. Ova frizura je veoma elegantna za vaše elegantno izdanje za novu godinu.

Bujna riblja kost pletenica

bujna riblja kost

Napravite bujnu riblju kost i poizvlačite pramenove kako bi bila što bujnija. Cveće se sada nosi u kosi, tako da svoju riblju kost možete ukrasiti nekim detaljima.

Napravite velike talase na kosi: Frizure za novu godinu!

talasi na kosi

Veliki talasi su super ideja ako nemate ideje i hoćete samo da napravite prelom na kosi. Prelomljena talasasta kosa jednostavno ide uz sve tako da ne morate razmišljati o odevnoj kombinaciji uz frizuru.

Napravite visoku messy punđu

messy pundja

Visoka punđa je veoma romantična i elegantna. Posebno veliki utisak ostavlja na dugim haljinama. Ako vam je puštena kosa dosadila te bi nešto novo isprobale i nosile za novogodišnju noć. Ova frizura je rešenje!

Podignite kosu samo u profilu

lokne

Za ovo vam ne treba posebna veština. Uvijte kosu i lagano je zakačite kako bi naglasili gornji deo profila glave. Velike lokne možete postići sa velikim viklerima ili sa debelim figarom za kosu.

Moderne frizure sedamdesetih

sedamdesete

Vratite se u sedamdesete za novu godinu. Budite u retro fazonu! Ne zaboravite našu toplu preporuku da izvučete bele pramenove na kosi. Kako da izvučete bele pramenove na kosi čitajte više OVDE.

Jednostavno devojački

802b4437449897ec8486dc8cddaeeb61

Ukrasite gornji deo glave sa nekom malom riblja kost pletenicom. Hit ideja, zar ne?

Veoma hrabro: Miki maus punđe

hrabro

Veoma hrabro. Da li bi ste se i vi odvažili na ovakav stajling za novu godinu?

Top knot: Visoka messy polu punđa

top-knot

Napravite Afro sitne kovrdže

afro-kikice

Možda će vam trebati dosta vremena za ovo, ali definitivno vredi za uraditi.

Elegantna kosa na stranu

kosa na stranu

Glamur i elegancija uvek su IN!

Nastavite Čitati:
Brza Svečana Frizura

Uradi sama svoju brzu svečanu frizuru. U par koraka koje smo Vam pokazali sami ćete uspijeti da napravite svečanu frizuru. Pregledaj

Frizure za Kratku Kosu

10 frizura koje će vam ulepšati dan i možda vas nagovoriti da se ošišate! Frizure za kratku kosu; Kratka kosa PregledajOdgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)