Boho punđe: Kako napraviti predivnu boho punđu?Boho frizure i punđe su zadnji mah mode ovog leta. Boho stil je veoma nošen ove sezone i propraćen je i modnim stilom koji se bazira na dugačkim haljinama sa cvetnim i prirodnim dezenima. Sad ćemo vam pokazati jednu predivnu boho frizuru sa pletenicom u punđi. Pletenice dodaju poseban doživljaj svakoj frizuri a posebno boho stilu.

Boho punđe: Korak po korak

Korak 1:

Podelite kosu na dva dela, prednji i zadnji. Potrudite se da sekcije budu veoma pedantno podeljene i ravne.

boho frizura

Korak 2:

Na prednjem delu kose ispletite sitnu riblju kost uz glavu i nastavite da je pletete do kraja kose. Kad završite sa pletenjem učvrstite kraj kose gumicom.

2

Korak 3:

Zavežite nisko rep i koristite plastičnu spiralnu gumicu za svečane frizure. Ako nemate takvu gumicu, možete koristiti i obične.

3

Korak 4:

Obmotajte pletenicu oko repa i sakrijte gumicu sa njom.

4

Korak 5:

Iz ostatka repa ispletite dve tanke pletenice do kraja.

5

Korak 6:

Uvrćite jednu po jednu pletenicu i kreirajte punđu

6

Korak 7:

Trudite se da se u punđi što bolje vide pletenice, jer to krasi ovu frizuru.

7

Završni izgled!

Punđa izgleda veoma sofisticirano, moderno, svečano i ležerno. Ako do sad niste imali ideju kakvu frizuru da napravite za svečanu priliku, evo vam ideje!

svečana punđa

Nastavite Čitati:
Brza Svečana Frizura

Uradi sama svoju brzu svečanu frizuru. U par koraka koje smo Vam pokazali sami ćete uspijeti da napravite svečanu frizuru. Pregledaj

Ležerno i Svečano: Frizura za Svaku Priliku

Mladalačke frizure ne zahtjevaju previše laka, previše haube. Danas pogotovo kad se nosi ulični i ležerni stil frizeri su ti PregledajOdgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)